Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljem meg vele?...

Hogyan beszéljem meg vele? Megszeretném győzni, de nem tudom hogyan.

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a marihuánát. Viszont szeretném, hogyha édesanyám is tudná. Eléggé lazán vette mikor először részegen mentem haza meg mikor megtudta, hogy cigiztem. Megbeszéltük és szülinapi pénzemből vehettem egy vízipipát.

Viszont a "drogok" ellen van. Teljesen. Kisebb koromban azt mondta, hogy ha megtudja, hogy drogozom feljelent és akkor legalább nem ölöm meg magam. Szerintem még mindig ezen a véleményen van.

Viszont utána néztem és szerintem jobb, mint az alkohol vagy a cigi. Mármint a fűnek, a rekreációs célon kívül, vannak pozitív hatásai (tudom negatív is meg minden, de a másik kettőnek szinte csak az van). És ha a dílerrel van baj, akkor meg is tudom termeszteni azt a keveset.

Szóval szeretném megbeszélni vele ezt a dolgot és ebben szeretnék tanácsot kérni.

18/F

2014. jún. 2. 23:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18 évesen sok eszed van... Mi a francnak akarod idegelni anyud? Ha ennyire hülye vagy próbáld ki egyszer titokban aztán kész,legyél vele boldog. De amúgy szerintem anyud tényleg képes lehet feljelenteni és meg is érteném,hogy ezzel nem hagyna szórakozni. Sajnos láttam már csúnya dolgokat amit "csak egy kis fű" okozott
2014. jún. 3. 06:54
 12/33 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális. Ez egészen biztos. Ha igaz a kérdés, akkor remélem 1) nem engedi meg anyád 2) ha valahogy mégis meg tudod kerülni, akkor elkap a rendőrség és jól megraknak a sitten.

Elvált szülők gyereke vagy igaz?

2014. jún. 3. 06:56
 13/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, már a fogyasztást is bünteti a Btk., nemhogy a termesztést, nem vagy eszednél. Menj ki Amszterdamba, ha ennyire vágysz egy kis fűre, ott meg van a dolog feelingje, az utcán is vágni lehet a szagot egyes részeken, árulják orrba-szájba mindenhol a városközpontban, legálisan! Üsd ki magad egy hétvége erejéig a haverokkal, ha ennyire kíváncsi vagy rá, de itthon, a mindennapi életben hanyagold. Túl nagy ára van, minden tekintetben.
2014. jún. 3. 07:03
 14/33 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen igaza van anyukádnak, amiért a drogok ellen van.

A fűnek számodra semmilyen rekreációs célja nincs, sem pozitív hatása.

Nem elég, hogy alkoholt fogyasztasz, dohányzol, még ráadásul kábítószerezni is akarsz? Szerinted hogy lesz belőled egészséges felnőtt? A szervezeted még fejlődik, kamasz vagy még.

Én ismerek pár embert, aki drogokat fogyaszt. Itt Dániában a fiatalok döntő többsége használ valamilyen szert.

Őszintén sajnálom őket, ahogy kinéznek, amilyen életet élnek.

2014. jún. 3. 10:31
 15/33 anonim ***** válasza:
64%

Ti most valamivel keveritek a füvezést, vagy hazudtok a cél érdekében? :DDD

a füvet NEM LEHET TÚLADAGOLNI, szóval elég nagy hülyeséget beszéltek. Ha nekem nem hiszitek el, ott a google, használjátok szépen.

És ez nem azt jelenti, hogy a kérdezőt pártolom, de ez nevetséges, amit itt írtok kommentekben

2014. jún. 3. 13:11
 16/33 anonim ***** válasza:
33%

Mindent lehet túladagolni.

De beszélgess el Zacher Gáborral, hogy milyen jó kis agykárosító hatása van a marihuánának.

Vagy te is elhitted, hogy semmi rossz hatása nincs? :)

2014. jún. 3. 13:12
 17/33 anonim ***** válasza:
63%

A füvet nem lehet túladagolni, akkor sem, ha a fejed tetejére állsz :D

Nem, nem tartom egészséges dolognak a füvezést, egy bizonyos mérték után valóban komoly pszichikai függőséget okoz, ez tény, de belehalni nem lehet.

(És nem, nem füvezek, csak tisztában vagyok a biológiai és kémiai hátterével)

2014. jún. 3. 13:16
 18/33 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ezt dobta ki először a google, ott van az első bekezdésben.

Most nincs kedvem behatóbban keresgélni a kedvedért.

De csak hogy logikailag elmagyarázzam : nem tudsz annyit szívni, hogy meghalj. Előbb ájulsz el, vagy hányod el magad.

2014. jún. 3. 13:20
 19/33 anonim ***** válasza:
Persze utolsó, de csak legyél te a 100ból 1 aki kicsit is érzékenyebb rá,jó kis szívbajokat tud okozni. Egy régi barátom majdnem belehalt,pedig nem szívta rendszeresen
2014. jún. 3. 20:57
 20/33 anonim ***** válasza:

# 15/19 Túl lehet adagolást Én nem fűre írtam ha vissza olvasod.A másik pedig lehet tőle tüdő embóliát kapni!

Én nem tagadom Én is csináltam egy párszor,de Én maradtam inkább a piánál,mint holmi hamis képzeteknél.Ha azt mondod néha elmész buliba és ott tolod akkor tedd,de ha már otthon is akarod csinálni a hétköznapokban az már nagyon szánalmasnak találom! Na meg ezt a pu ncik használják ,mindig azt a szöveget hallom hogy ettől nem leszek másnapos....Na ekkora gyenge embereket! :) Na meg buliba nem fű való...

2014. jún. 3. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!