Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek róla?...

Mi a véleményetek róla? (Esetleg személyes tapasztalat)

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Jelenleg egyetemre járok és hétvégente dolgozok. Anyám mindig baszogat, hogy miért nem megyek ismerkedni, amire én azt felelem, mert nem hívott senki. És valóban így van, a lányoknak nem jövök be, a fiúknak nem vagyok túl menő hogy elhívjanak valahova (no cigi, no pia). Nem tudom minek tartanak, de én nem töröm magam ha egyszer senkit se érdeklek. Természetesen szűz vagyok, no csók, no kézfogás, semmi, de egyszerűen nem érdekel. Nem tudom, hogy ezt most abnormális vagy mi, de ha nem változik semmi tőlem maradok ilyen életem végéig, elvégre nem vagyok bunkó senkivel, érdeklődő vagyok a többiek iránt éppen csak mindig lepasszolnak. Tulajdonképpen egy jól nevelt gyerek vagyok ezért nem is értem, hogy anyám mit értetlenkedik, amikor mindent úgy csinálok ahogy nekem kellene. Érdekelne erről a véleményetek.

2014. jún. 2. 22:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
a jólneveltségnek sok előnye van. A nők pl kedvelik. Tessék várni türelemmel
2014. jún. 21. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!