Mi a véleményetek róla? (Esetleg személyes tapasztalat)
Szerintem sem azzal van a baj, hogy "elcseszték a nevelésed", vagy mert nem iszol és nem cigizel. Az a baj, hogy negatív vagy, unalmas, fásult, és gyanítom állandóan másra fogsz mindent, te soha nem tehetsz semmiről. Te csak a jól nevelt áldozat vagy. Mindig. Mindenhol. Meg te vagy az egyetlen jól nevelt ember a Földön, mindenki más alja népség, te sokkal jobbnak hiszed magad, ugye? Azért van néhány fokozat a züllött partydrogosok és a "no life sznobok" között.
Egy ilyen emberrel persze, hogy senki nem akar együtt lenni, a franc se akar egy nyomasztó alakkal lógni. Vagy változtatsz, vagy tényleg elfogadod a helyzetet és nem nyafogsz rajta. De azzal nem vagy előrébb, hogy másokat hibáztatsz és nyalogatod a sebeid, miközben eltelik az életed.
Férjemnek első komoly kapcsolata voltam, és nekem is ő az első.
Igazi stérber volt, csak a tanulás érdekelte. Én is csak a tanulásnak éltem, ezt várták el tőlem a szüleim. Nem jártunk sehova.
Sokszor gondolkodtam akkor rajta, hogy egyedül fogok maradni, senkinek sem fogok kelleni, mert nem vagyok igazi szépség, nem vagyok se menő, se semmi. Csak egy szürke kisegér.
Végül a barátaim unszolására elmentem az egyetemi gólyabálba.
Férjem szintén elrángatták a barátai. Ott találkoztunk.
Mintha a másik felem találtam volna meg. Azóta annyira elválaszthatatlanok lettünk, mint az idős házasok. Igaz, több, mint 10 éve vagyunk együtt.
Még semmivel sem vagy elkésve, te is megtalálhatod a párod. Csak ne zárkózz el a lehetőségektől, és nem okolj mást a helyzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!