Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám itt hagyott. Mit tegyek?

Anyám itt hagyott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és egyedül itt hagyott. Elvitte a cuccait. Felhívtam és azt mondta hogy tartsam el magam, dolgozzak meg főzzek magamra mindent vegyek meg magamnak, nem segít semmiben. Azért ment el mert mindig kiabáltam vele. Nincs se rokonom se barátom akihez fordulhatok, egyedül meg nem tudom magam eltartani. Szeptemberben mennék vissza a suliba(érettségi) mert most ki hagytam egy évet. De ez így lehetetlen. Egyedül egy bátyám van aki nem is itt lakik, anyám azt mondta majd ő segít, de ez nonszensz, mert ő se fog eltartani meg főzni rám. Mellesleg anyám egy szót nem tudott szólni értelmesen, abszolút semmit csak fogta magát és elhúzott. Azt mondta hogy annyira se fog visszajönni hogy kaját csináljon. (20 km-re lakik) Nem látok megoldást erre a helyzetre. Gondolkoztam hogy munka után megnézem hova megy és elkapom, de az sem megoldás. Mit tehetnék?
2014. máj. 28. 03:32
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
68%

Ha igazi begyöpösödött gyökér, miért is baj, hogy otthagyott?

Kérlek meséld már el, hogy mit tett gyerekkorod óta, amiért utálni kell?

2014. máj. 28. 13:05
 12/50 anonim ***** válasza:
65%
Ha ilyen elcseszett gyerekem lenne,aki így beszél rólam miután 19 évig neveltem,eltartottam,szerettem én is ott hagynálak a francba hátra se néznék...
2014. máj. 28. 14:54
 13/50 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha ilyen begyöpösödött gyökér, akkor tiszta szerencse, hogy már nem kell vele élned. ;) Mondjuk azt nem tudom, miért is várod el, hogy fizesse az életed, meg mosson/főzzön rád.
2014. máj. 28. 15:02
 14/50 A kérdező kommentje:
Azért várom el te seg.fej, mert ha már az egész gyerekkoromat elba.zta és soha nem támogatott, akkor legalább most támogasson. Szeretett? Ja max 3 éves koromig amíg egy szellemi szinten voltunk és tudott velem gügyögni. Hogy miket csinált azt meg nem írom le mert hosszúak meg nem érdekel a véleményetek. TANÁCSOKAT SZERETNÉK, NEM VÉLEMÉNYEKET.
2014. máj. 29. 07:49
 15/50 anonim ***** válasza:
66%
Miért kellene támogatnia? Felnőtt ember vagy! Eddig, azaz 19 évig eltartott, most már ideje a saját lábadra állni. Egy hisztis kisfiú vagy, ráadásul a kibírhatatlanabb fajtából, én teljesen megértem anyádat.
2014. máj. 29. 07:53
 16/50 anonim ***** válasza:
56%

Tanács 1: keress munkát.

Tanács 2: fejezd be a sulit.

Tanács 3: nőj fel.

Tanács 4: viselkedj érett felnőttként, állj a sarkadra, lábadra, akárhova és legyél férfi.

Egyébként van barátnőd?

2014. máj. 29. 11:51
 17/50 A kérdező kommentje:
Ha találnék is munkát abból nem tudnám eltartani magam. Egy faluban vagyok itt nincs semmi lehetőség. Ha suliba járnék akkor szintén nem lenne pénzem. És innentől a fogyatékos közléskényszeresek kíméljenek a véleményükkel. Senki nem kíváncsi rá hogy mit gondolsz. Direkt nagybetűvel írtam le hogy les.arom erre megint írnak. Ha újra véleményt ír valaki akkor annál szövegértési problémák vannak és magát égeti le, mellesleg nem fogok rá válaszolni.
2014. máj. 29. 13:00
 18/50 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező: én írtam az önkormányzatot...A falunak biztos van polgármestere,aki tudna segíteni.Fordulj hozzá, akármilyen rossz érzés is..Hátha tudna neked tanulmányi ösztöndíjat szerezni,amíg tanulsz,lakhatási támogatást stb-it. Nyáron pedig mindenképp közmunka v bármit vállalj el,amit tudsz. Biztos vannak a faluban építőiparban dolgozó férfiak,akiknek kell segítség.
2014. máj. 29. 13:05
 19/50 acelsziv ***** válasza:
72%
18. tanulmányi ösztöndíjat nem az évismétlőknek osztogatnak. Ha pedig egy faluban él akkor bizonyára ismeri is mindenki a kérdezőt. Ez lehet akár komoly hátrány is számára, mert tuti, hogy tudják, hogy bánt az anyjával.
2014. máj. 29. 13:08
 20/50 anonim ***** válasza:
82%
elkapod?? jó h meg ne vered!! menj dolgozni én már 16 évesen melóztam és mellette tanultam
2014. máj. 31. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!