Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megbánthattam apámat?

Nagyon megbánthattam apámat?

Figyelt kérdés

Annyira sértő és bántó tud lenni mikor elkapja az idegroham, csapkod, beszólogat tényleg nagyon megalázó. Én érzékenyebb vagyok (mivel lány vagyok) és nem igazán viselem el a feszültséget és ha ordítoznak körülöttem. Mindig kiszolgáltatja magát és oltárira hamar felkapja a vizet.

A legutóbbinál közöltem anyámmal (nem apám előtt) hogy nem megyek férjhez mert én ezt nem tudom életem másik felében is elviselni. Erre visszamondta apámnak..... Amit azért nem akartam. Nyilván az apám és nem akarom megbántani őt mert szeretem, annak ellenére hogy tud ő is bántó lenni. De amikor épp nyugiban van akkor kedves.

Szóval szerintetek megbántódott mikor visszahallotta amit mondtam? Eléggé kettősek az érzéseim. :S

2014. máj. 26. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ebben a helyzetben magasról tennék a helyedben arra, hogy megbántódott e! Inkább te fordulj ha kell szakemberhez, hogy fel tudd oldani magadban azt a képzetet, hogy minden férfi olyan mint apukád, mert szerencsére ez nem így van. Azért anyukád sem egy angyal.
2014. máj. 26. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Édesapádnak van, ebben a történetben a legkevesebb oka rá, hogy "megbántódjon"! Hisz miatta nem szeretnél férhezmenni sem, mert olyannak látod a férfiakat, mint apukád. Szerencsére nagyon sok férfi van akinek apukád a nyomába sem léphet.

Anyukád viselkedése nekem érthetetlen.

2014. máj. 26. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Nem, lévén, hogy nem neki mondtad azt, amit - ráadásul dühödben! - mondtál.

Te még nagyon kislány vagy, vagy nagyon Jókislány-típus. Az olyan mindig férjez megy, nyugi.

Akinek esze és ereje is van, az nem, de azt nem is sokat foglalkoztatja az, hogy egy önző, ordítozó, csapkodó hisztérika anya mit mond vissza az apukának és az mit gondolhat.

2014. máj. 26. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Azt, hogy otthon mennyire szolgáltatja ki magát, azt próbáld annak függvényében értékelni, hogy a munkahelyen mennyivel leterheltebb hozzátok képest. Különösen akkor nehezedik nagy nyomás egy férfira, ha ő a családban az egyetlen pénzkereső, és munkahelyen keményen meg van hajtva. Ez esetben indokolt, hogy elvárja, hogy otthon béke és őt kissé kiszolgáló család várja.
2014. máj. 26. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

1. felejtsd el ezt a mivel lány vagyok dolgot, általánosítás

2. ahogy az is, hogy minden pasit olyannak hiszel mint apád

De a kérdésre térve, semmit ne tegyél. Dühös voltál tettél egy kijelentést amit valószínűleg te sem gondolsz komolyan. Előfordul.

Majd lecsillapodnak a kedélyek.

Apáddal pedig legyél óvatosabb, ne húzd fel fölöslegesen és ha magától elkezdi akkor is legyél az okosabb fél és ne vedd fel amiket mondd, ha van rá esélyed akkor hagyd ott a beszélgetést.

2014. máj. 26. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!