Szerintetek gáz, ha ezért felhívtam apámat?
Nagyon szorongok, ha a szüleim valamiért a szokottnál később jönnek haza (főleg, ha már besötétedett, pedig nem vezetnek veszélyesen).
Apám ma a munkatársaival búcsúztatott egy kollégát, ezért később jön csak haza, én meg gondoltam, hogy felhívom, hogy minden oké-e vele.
A híváson már túlvagyok és meg is nyugodtam, de elég cikinek érzem ezt, főleg a korom miatt... :/
19/F
Te bolond vagy :) Nézz körül, hány olyan kérdés van, ahol a gyerek gyűlöli a szüleit. Te pedig 19 évesen aggódsz érte :)
Ez a normális, ez a helyes, ezt jó olvasni :)
Te szereted édesapád, BÁR lehet, hogy egy picit túlfélted ;)
Szerintem édesapádnak is jólesett, hogy a fia érdeklődött utána. Vagy a hangjából esetleg rosszallást hallottál ki?
Szerintem is jól esett apudnak, te meg megnyugodtál.
Most mindenki örül. :)
Köszi a válaszokat :) (mindenkit felpontoztam, nem tudom, ki pontoz le :/ )
Semmilyen rosszallás nem volt, nekem is inkább a túlféltéssel van a gondom :/
Szerintem ez inkább nagyon aranyos. :)
17/L
25 évesen megcsinálom, ha a szokotthoz képest nem érkeznek meg időben, mert hát mégiscsak a szüleim és aggódok értük :)
Én örülök inkább hogy nem egy olyan fiatal vagy aki gyűlöli a szüleit, mint sok más ezen az oldalon. (Nem azt mondtam ezzel hogy nincs okuk rá.)
Én is felszoktam hívni anyumat :)
16/l
Hát köszi, legalább nem vagyok egyedül :D
Ismerőseim nem ilyen aggódósak (pedig többnek külföldön dolgozik valamelyik szülője), ezért érzem egy kicsit furának, hogy telefonálni szeretnék ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!