Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha ezért...

Szerintetek gáz, ha ezért felhívtam apámat?

Figyelt kérdés

Nagyon szorongok, ha a szüleim valamiért a szokottnál később jönnek haza (főleg, ha már besötétedett, pedig nem vezetnek veszélyesen).

Apám ma a munkatársaival búcsúztatott egy kollégát, ezért később jön csak haza, én meg gondoltam, hogy felhívom, hogy minden oké-e vele.

A híváson már túlvagyok és meg is nyugodtam, de elég cikinek érzem ezt, főleg a korom miatt... :/

19/F

2014. márc. 6. 20:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
nem gáz
2014. márc. 6. 20:23
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Te bolond vagy :) Nézz körül, hány olyan kérdés van, ahol a gyerek gyűlöli a szüleit. Te pedig 19 évesen aggódsz érte :)

Ez a normális, ez a helyes, ezt jó olvasni :)

Te szereted édesapád, BÁR lehet, hogy egy picit túlfélted ;)

Szerintem édesapádnak is jólesett, hogy a fia érdeklődött utána. Vagy a hangjából esetleg rosszallást hallottál ki?

2014. márc. 6. 20:23
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is jól esett apudnak, te meg megnyugodtál.

Most mindenki örül. :)

2014. márc. 6. 20:27
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) (mindenkit felpontoztam, nem tudom, ki pontoz le :/ )

Semmilyen rosszallás nem volt, nekem is inkább a túlféltéssel van a gondom :/

2014. márc. 6. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Jó,hogy vannak még ilyen fiatalok, mint te :)
2014. márc. 6. 20:32
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez inkább nagyon aranyos. :)

17/L

7/22 anonim ***** válasza:
98%

25 évesen megcsinálom, ha a szokotthoz képest nem érkeznek meg időben, mert hát mégiscsak a szüleim és aggódok értük :)

Én örülök inkább hogy nem egy olyan fiatal vagy aki gyűlöli a szüleit, mint sok más ezen az oldalon. (Nem azt mondtam ezzel hogy nincs okuk rá.)

8/22 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, miért lenne ciki. Én 28 éves vagyok, de apukámat bármikor bármi miatt felhívhatom. :)
2014. márc. 6. 20:36
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Én is felszoktam hívni anyumat :)

16/l

2014. márc. 6. 20:36
 10/22 A kérdező kommentje:

Hát köszi, legalább nem vagyok egyedül :D

Ismerőseim nem ilyen aggódósak (pedig többnek külföldön dolgozik valamelyik szülője), ezért érzem egy kicsit furának, hogy telefonálni szeretnék ilyenkor

2014. márc. 6. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!