Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha ezért...

Szerintetek gáz, ha ezért felhívtam apámat?

Figyelt kérdés

Nagyon szorongok, ha a szüleim valamiért a szokottnál később jönnek haza (főleg, ha már besötétedett, pedig nem vezetnek veszélyesen).

Apám ma a munkatársaival búcsúztatott egy kollégát, ezért később jön csak haza, én meg gondoltam, hogy felhívom, hogy minden oké-e vele.

A híváson már túlvagyok és meg is nyugodtam, de elég cikinek érzem ezt, főleg a korom miatt... :/

19/F

2014. márc. 6. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Aki azon élvezkedik hogy lepontozhatja a válaszokat, annak üzenem hogy remélem ez lesz idén a legnagyobb orgazmusa :P
2014. márc. 6. 20:39
 12/22 A kérdező kommentje:
11: ennyi ;)
2014. márc. 6. 20:41
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Aki lepontoz azt holnap megkeféli egy teve!
2014. márc. 6. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Én is mindig felhívom őket. L/21
2014. márc. 6. 21:07
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
34 éves vagyok, és bizony telefonálok, ha tudom, hogy nem érnek haza időben :) Meg ha édesapám vezet haza és esik az eső, vagy hó van, vagy nagyon sötét. Nem tudok addig aludni, amíg ők nincsenek otthon biztonságban :)
2014. márc. 6. 21:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
én is 19 vagyok, és megy a telefon, ha nem látom anyu kocsiját a kertjében :) anya büszke rá, szerintem pedig nem ciki. Az lenne a ciki, ha egyáltalán nem érdekelne, mi van a szüleiddel. :)
2014. márc. 6. 21:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is a választ :)
2014. márc. 6. 21:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy vannak ilyen "gyerekek", mint ti.
2014. márc. 6. 21:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos!! kedvem támadt megölelgetni téged, pedig nem vagyok nagymama, csak 21 évesXD
2014. márc. 6. 22:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Én is ezt csinálom. :D

Ha tudom, hogy mennek valahova és mikor indulnak akkor kiszámolom, hogy kb mennyi idő alatt érnek oda. Megvan beszélve, hogy ha odaérnek felhívnak. Na ha szerintem már oda kellett volna érniük, de nem hívtak én telefonálok. :D

Tesóm még otthon lakik, most lett 18 nemrég, nem nagyon jár el sehova, csak néha. Ilyenkor annyit szoktam kérni tőle, ha hazaért, csak csörgessen meg vagy valami, hogy megnyugodjak. Ilyen vagyok. :) Muszáj tudnom, hogy ott vannak, jól vannak..

Örülök, hogy sokan vagyunk ilyenek.

2014. márc. 7. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!