Normális, ha egy jó negyvenes férfi a felnőtt, igen szép lányának a képeit rakja ki a lakás több helyén? Rajongás? Szeretet? Minden apa így van vele?
Akkor most mi is a kérdés?
Van egy barátod, aki el akar venni, és neki van egy lánya.
A lánya a lánya fog maradni. Inkább fogadd el, vagy ha nem megy, akkor keress egy gyerek nélküli pasit.
Találtál egy olyan férfit, akinek fontos a család, és te ebbe belekötsz? Inkább örülj neki!
Ne hari, de ha közös gyereketek lesz esetleg majd, akkor ide írogatsz, hogy milligrammra méred a szeretetet, és a lánynak egy grammal több jutott, mint a közösnek????
Ezt nagyon hamar felejtsd el, vagy keres más pasit, de inkább magadba néz bele jó mélyen.
Teljesen normális. Az én képeim is kinn vannak apunál.Sőt az öcsém képei is. Biztos teljesen elmebeteg...-.-
Ha találkozik a lányával akkor is hisztizel meg jelenetet csinálsz? Vagy elfogadod,vagy felejtsd el,hogy hozzámész. Ilyen hozzáállással meg felfogással minek kezdtél gyerekes férfival?
"Ne hari, de ha közös gyereketek lesz esetleg majd, akkor ide írogatsz, hogy milligrammra méred a szeretetet, és a lánynak egy grammal több jutott, mint a közösnek???? "
Hajjajjj, hány ilyen topicot olvasni...
Ki beszél itt hisztiről? Azt írtam, egy kicsit zavaró. És nem csak engem zavart, hanem az elődeimet is. Nekem is van gyerekem,és szeretem, de nincs vele tele a lakás.
És a normálist vagy nem normális nem úgy értem, hogy elmebeteg aki ilyet csinál, hanem a kérdés lényege az volt: nem túlzás-e. A választ megkaptam, köszönöm: nem túlzás. A sok okoskodó meg le van ejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!