Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el anyának,...

Hogy magyarázzam el anyának, hogy amit csinál nagyon nem normális? Ti beszélnétek vele erről?

Figyelt kérdés

Mindig is ketten voltunk anyával, mert az apám még születésem előtt lelépet. Nagyon büszke vagyok anyura, hogy felnevelt teljesen egyedül, és mindent megadott nekem.

Kiskoromba mindig büszke voltam rá, hogy milyen gyönyörű anyukám van. Viszont, ahogy én nőttem Ő is megváltozott. Elkezdett kihívóan öltözködni, úgy viselkedni, mint egy tini. Kb. hatodikos lehettem, amikor elkezdték híresztelni a suliba, hogy anyukám prostituált. Persze ez nem igaz, de úgy viselkedett. Sokszor 20cm-es sarkű,combig érő csizmába, mini szoknyába, mellkidobós felsőbe jött be a suliba. Ilyenkor kicsit szégyeltem magam.

Mostanra úgy eldurvult a helyzet,hogy minden másodiknap mással bújjik ágyba. Sűrűn sokkal fiatalabb fiúkkal. Ezért velem senki se barátkozik, mert " milyen anyám van ". Folyton milf k.rvának hívják, és most már engem is ribiznek, pedig nem viselkedek úgy, és az öltözetem se tér el a többiekétől.

Én nagyon szeretem anyát, de jó lenne valahogy megértettni vele, hogy ez így nem mehet tovább. Attól tartok ez nála valami mentális probléma lehet.

2014. máj. 18. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Az a legfontosabb, hogy te szereted és büszke vagy rá,hogy egyedül felnevelt és mindent megadott. Ez azzal is járt, hogy más anyákhoz képest neki többmindenről kellett lemondania, nem volt férfi és szórakozás az életében. Csak érted élt, mindent félretéve érted. Most már tart téged annyira nagylánynak, hogy egy kicsit ő is élheti az életét ahogy szeretné. Fogadd el őt olyannak amilyen, ti ketten mindig tartsatok össze és ne foglalkozzatok az írigy és rosszindulatú emberekkel. Olyanokkal barátkozz akik érted vannak veled és nem a pedáns családi háttér érdekli őket.
2014. máj. 18. 16:09
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Jól teszi,éljen szép dekoratív nő iegnis legyen nőies.

,,Nem érdekel mit gondolnak rólam mások" - ezt a mondatot jegyezd fel.

Hadd élni,biztos szép és csinos nőies nő,a többiek meg csak irigyek,még az ofőd is tuti,mert ő közelébe se mehet külsőre.

2015. febr. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!