Komolyan, tavasszal minden gyerek meghulyul?
3 gyereket nevelunk a ferjemmel es az elmult 3 honapban olyan otletekkel allnak elo, hogy szivem szerint mar akkora nyakast lekevernek nekik, hogy a szomszed haz fala adna a masikat...
A legkisebbik gyerek, 18 eves, lany. A fejebe vette, hogy nem tanul tovabb erettsegi utan, hanem majd en kirugom az aszisztensemet es jon helyette o oda dolgozni es fel van haborodva, mert kozoltem hogy ezt nagyon gyorsan felejtse el, egyreszt mert a megrendeloim imadjak az aszisztensem, masreszt meg pont nyaron a legnagyobb hajtasba nincs idom betanitani ot. Ha akar johet velem, tanulhat, de ennyi! Hetek ota azt hallgatom tole, hogy ha nem johet hozzam aszisztensnek akkor elmegy sztriptiztancosnak...
A kozepso fiunk 20 eves. Halalosan szerelmes es eppen azert ragja a fulem, hogy ugyan szervezzem meg mar az eskuvojuket es puhitsam meg az apjukat (gondolom fizetni is nekunk kellene), meg ha vege a sulinak, ide koltozne a kislany (ez a kislany a lanyunk osztalytarsa). Konkretan a gyerek nem kommunikal velem, mert nemet mondtam az eskuvore meg az idekoltozesre is, hozzateve, hogy van neki sajat lakasa koltozzenek ott ossze es ha megvan az eskuvore szant penzuk akkor jojjenek be es megszervesem nekik...
A kedves 21 eves nagyfiam meg tegnap koltozott el mert osszevesztek az apjaval, aki nem volt hajlando leigazolni, hogy a fiunk nala volt gyakorlaton, elmeletileg ott is volt, csak gyakorlatilag nem jelent meg, gondolta majd apuci elnezi neki...
Minden gyerek meghulyul tavasszal vagy csak most kapjuk vissza, hogy gondtalan volt szamunkra a kamaszkoruk? Ti mit tennetek a helyunkben? Egyszeruen tanacstalanok vagyunk a ferjemmel...
8-as, az hogy a fiam honnan vette az otletet? Az edes, kedves ocsemtol, aki anno ugyanezt csinalta, persze biztosra nem tudom, csak tipp.
A kisasszonynak tobbszor mondtam mar, hogy betanulhat, de az ugy nem erdekli
Szoval a kisasszony egyedul akar dolgozni, nem osztozkodik senkivel egy munkan... Nemreg szakitottak az elso szerelemmel, betudom ennek a furcsasagait, mert eddig ilyen nem volt.
A nagyfiunk pedig a ferjem egyik cegenel dolgozott, mindennap oda nem jar be a ferjem (ezert is mehetett o oda), az ottani fonokunk pedig nem telefonalgatott emiatt nekunk mindennap. Amikor pedig ot magat kerdeztuk, mindig letudta annyival, hogy jo volt es szereti, amugy se az a bobeszedu gyerek.
Igen, zavart az irasom, mert az eddig ertelmesnek gondolt gyerekeim szepen meghulyultek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!