Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne lakjon...

Mit tegyek, hogy ne lakjon nálunk a párom gyereke?

Figyelt kérdés
Párom volt párja másik településre költözött. Párom a 13 éves fiát nem engedte vele. Azóta a nő folyton rimánkodik nekem, hogy beszéljek a párommal, hogy adja neki oda a kisfiút. A párom képes lenne ölni a gyerekért. Èn már unom az állandó vitát. Ötleteket várok.
2014. máj. 15. 14:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
És a párod párjának a párja mit szól a párodhoz?
2014. máj. 15. 14:58
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

Semmit. Ha olyan férfit választottál, akinek gyereke van, akkor tudnod kellett volna, hogy neki az első a gyerek.

A nővel pedig nem neked kell vitatkozni, hanem a gyerek apjának.

2014. máj. 15. 14:59
 3/24 Youknowwho ***** válasza:
88%
Ha a párod akkor nyilván szereted. Ha szereted támogatod abban ami fontos neki pláne ha a fia! Ha neked ez nem fér az életedbe akkor azt kell mondjam ő nem a párod maximum a szerelmed mert a párok egymást segítik nem pedig ellene vannak
2014. máj. 15. 15:00
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Hmmm a mi esetünkben én mondtam a most már férjemnek,hogy a gyerek költözzön hozzánk.
2014. máj. 15. 15:01
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Látom, Te ezt a variációt nagyon jónak gondolod azonban nem tudsz tenni semmit, mert a párodé a gyerek, az ő döntése hogy veletek lakik és pont. Majd ők intézik egymás közt.
2014. máj. 15. 15:02
 6/24 A kérdező kommentje:
De erőszakkal nem tarthatja ott a gyereket. December óta megy a vita a gyerek miatt. Többször is voltak kint a családsegítőtöl is, de nem lehet a páromra hatni.
2014. máj. 15. 15:03
 7/24 anonim ***** válasza:
Hivatalosan kinél van elhelyezve a gyerek?
2014. máj. 15. 15:05
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

Mi is épp azon küzdünk, hogy a párom kislánya velünk lakhasson, ne pedig az anyjával, akire a kutyámat sem bíznám rá, nem hogy egy gyereket.

És én vetettem fel neki az ötletet, hogy mi lenne, ha beadnánk az elhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet. A párom nagyon örült, azt mondta, ő is ezt szeretné, csak nem akart "ekkora felelősséget a nyakamba varrni". De én ezt a felelősséget szívesen vállalom. :)

2014. máj. 15. 15:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

én már megfogadtam,h olyan pasival nem jövök össze,ahol gyerek van és megy a vita,legutóbb is mást se hallgattam,csak a gyereke anyjat szidta.

Ilyen esetben legközelebb már az elejen elköszönök.

2014. máj. 15. 15:08
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak mi volt az indoka, miért nem engedi az anyjával a gyereket? Ilyen messze költözött, hogy képtelenek megoldani a láthatást? Ez szerintem se normális, hogy 13 évig anyuka neveli a gyereket (vagy nem tudom hány évig) aztán egyszer csak apuka önhatalmúlag magához veszi. Bár nem értem ha hivatalosan a gyerek az anyjánál van ilyen nincs hogy az apa "ellopja" a gyereket és "nem adja vissza" az anyjának. Én megpróbálnék normálisan hatni a páromra, mert simán az ex fel is jelentheti.
2014. máj. 15. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!