Csutora Kerecsen....ennél cifrább párositás nem is lehetne...
2014. máj. 14. 14:19
22/32 anonim válasza:
Ha egy név különleges, az jó, de ha már nevetséges, az tényleg a szülők idiotizmusára utal.
Van annyi szép és ritka, egyben régi és történelmi név, hogy pusztán a ritkaságával és szép hangzásával is különleges lehet. Nem kell ahhoz bohócot csinálni egy gyerekből (emberből).
2014. máj. 14. 14:19
23/32 anonim válasza:
A legszebbek, amikről fogalmam sincs, hogy fiút vagy lányt takar.
2014. máj. 14. 14:36
24/32 anonim válasza:
Mást nem tudnak adni a gyereküknek, csak a nevét.
2014. máj. 14. 14:37
25/32 anonim válasza:
Majd csak figyeljétek most jönnek a kis Koncsíták! Ha fiú,ha lány,tökmindegy!:)
2014. máj. 14. 16:44
26/32 anonim válasza:
Tegnap hallottam a könyvtárban.Két testvérnek a neve Küne(lány név) és Kenese volt.Volt egy Teadóra és egy Kordélia és egy Bíbora is.(tényleg ez a nevük nem én írtam el,csak nem akartak ,normális nevet adni...Én se értem,szerintem nevetséges,főleg amikor nem tudod eldönteni,hogy most az illető fiú vagy lány-e a név alapján.
2014. máj. 14. 17:11
27/32 anonim válasza:
Most is dívik..de a mi időnben is voltak fura nevek..
Csizmadia Bal ( bal csizma)
Szász Boróka
Kala Pál
Cserepes Virág ( nem urban legend)
Csipke Rózsa
Hagy ne soroljam..és ezek közül van 50-es korosztály is már...
Úgyhogy ez nem mai divat..
Csak jobban eljut az emberekhez az internet világában, mint régen...mindig vannak idióta szülők..
( viszont utaljunk a felmennőkre neveket rühellem, ha 2. Név akkor is..pedig a cslaádban szokás..van 4 generáció ugyanabból a névből..sőtt utalunktiszteletből elhúnyt tesóra..stb.nem szeretem....de mindenkinek szíve joga, ezek legalább általában nem hangzanak bénán ;))
2014. máj. 14. 17:48
28/32 anonim válasza:
Nálunk meg az a szokás, hogy a lány a keresztanya nevét kapja meg másodiknak. Engem meg anyukámról neveztek el, de igazából nem is bánom, mert a másik név, amit adni akartak nekem hülyén hangzott volna a családnevemmel, szóval én pont így jártam jól.
2014. máj. 14. 18:14
29/32 anonim válasza:
Én is azt látom, hogy egyre hülyébb neveket adnak a kismamák. De legalább a Facebook-ra ne posztolnák ki mindig. Bejelentkezek és undorító magzatfényképek, csicsás babaszobák, Zoéka ezt csinálta, Noellka meg azt.
2014. máj. 14. 21:17
30/32 anonim válasza:
Gratulálok annak aki lepontozott, sose legyen ettől nagyobb öröme. De tényleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!