Ez normális dolog? 20 éves fiú vagyok és néha úgy viselkedem mintha 5-6 lennék, játtszom meg ilyenek, és vágyom a babusgatásra. Aztán mikor ennek vége roszul érzem magam, lelkiismeret furdalásom van!
a szüleim normálisak, és nem csecsemőként kezelnek de amikor veszik a lapot hogy milyen "mindset" ben vagyok akkor anyukám is meg apám is simán kicsiként kezel. na most okés, csak ez normális? volt már barátnőm is, de nem igen ment a kapcsolat mert ő többet akart mint én, szexkapcsolatot, és szerinte beteges vagyok. vizont én nem vágyom annyira a szexre, persze arra is de inkább kicsit játékosabb vagyok vagy mi.
20f
"de nekem a szex egy kapcsolatnak egy nagyon fontos eleme"
Ha ezért elhagyod a szerelmes fiút- akkor valószínű veled van baj- telhetetlen vagy. Ideje van az ölelésnek és az együttlétnek.
Semmi sem teszi hamarabb tönkre a szeremet, mint a mohóság. Olyan sáska effektus, ami ilyen:
"A nőstény néha felfalja a hímet párzás után, de akár a nemi aktus közben is (a hím gyakran akkor is folytatja a párzást, ha a feje vagy más testrészei már hiányoznak)."
"de nekem a szex egy kapcsolatnak egy nagyon fontos eleme"
Ha ezért elhagyod a szerelmes fiút- akkor valószínű veled van baj- telhetetlen vagy. Ideje van az ölelésnek és az együttlétnek.
"Semmi sem teszi hamarabb tönkre a szeremet, mint a mohóság. Olyan sáska effektus, ami ilyen:
"A nőstény néha felfalja a hímet párzás után, de akár a nemi aktus közben is (a hím gyakran akkor is folytatja a párzást, ha a feje vagy más testrészei már hiányoznak)."
Szólá az EMBER!! DE MINEK!!!!
nem baj ha idősen megmarad benned a gyerek a lényeg hogy a fontos dolgokban tudj felnőttként viselkedni. a szex meg olyan hogy mindenkinek más elvárásai vannak ezzel kapcsolatban de fontos hogy olyan párt találj aki ezt eltudja fogadni, mert hiába a szerelem egy idő után ez nehézségeket fog okozni.a párom pl szeret számítógépen játszani és folyton hülyül de tudom hogy nehéz esetben számíthatok rá és ennyi elég.
Kell az embernek a kényeztetés hisz ha magunkat nem szeretjük nem tudunk másokat szeretni de tudni kell meghúzni a határt.pl.: ne legyél óriásbébi mint az a 40 éves pasi aki szeretett pelusban lenni és babaként élni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!