Hibáztam anyáknapjával kapcsolatban vagy anyám fújja fel?
Mindig vettem neki virágot vagy csokit. De mostanában fogyózik, virág pedig rengeteg van, állandóan vesz. Nem tudtam milyet vegyek. Ezért mondtam neki, hogy ha elmegyünk vásárolni, majd kint, a virágosnál választ egyet.
Ezen õ felháborodott, hogy ennyire sem vagyok képes, õ nem választja ki magának a saját ajándékát, nem kell neki semmi. Azóta ezen puffog. Ma beugrottam hozzá, még mindig haragszik.
Én úgy vagyok vele így járt. Jót akartam
Így van.Valóban más az,amikor meglepetést szeretnél okozni a másiknak.
Anyák napja annyira lerágott csont,de alap lett volna hogy egy 200ft-os szál virágot adsz neki legalább.
Meg lehet kérdezni az ajándékozottat, hogy melyik virág tetszik neki a legjobban,vagy célozgatni rá.
Az én anyukám abszolút nem édesszájú... Ha 3 havonta megeszik egy fél szelet csokit, akkor sokat mondtam.
Sütöttem neki anyák napjára tortát, evett belőle 1 szeletet a kedvemért... A többit megette a család :)
Szerintem anyud vette a kelleténél jobban a szívére. Kérj tőle bocsánatot, még ha nem is hibáztál nagyot, és próbáld kiengesztelni valami aprósággal! :) (pl. valami kis vidám cuccal)
De szerintem a virágra se fog nemet mondani, ha mégis veszel neki egy csokorral vagy cseréppel. Virágból sosem elég. ;)
Mondjuk én nem várnám el a gyerekemtől, hogy költsön rám, nekem bővel elég lenne, hogy GONDOLT RÁM, azzal, hogy felköszöntött.
Elég anyagias dolog ezen pampogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!