Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak nem tetszik a...

Anyukámnak nem tetszik a kapcsolatom a barátommal. Szerinte túl sok időt tölt nálunk és ez zavarja. Jogosan?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást a barátommal és sokszor átjön és itt alszik, van, hogy úgy jön ki, hogy több napot marad nálunk (3-4). Anya már azt mondta, hogy költözzünk albérletbe, csak sajnos nem tudunk mivel nincs rá pénzünk. Nem értem miért zavarhatja anyát, mivel van külön szobám és őt nem szoktuk zavarni. Még egy olyan sejtésem van, hogy az zavarhatja, hogy a mi kajánkat eszi... de nem kéne, hogy zavarja, mivel haza szoktam adni pénzt és van, hogy én vásárolok be.

22 évesek vagyunk.

2014. máj. 3. 20:18
1 2 3
 21/22 wiWell ***** válasza:
3%

Adjon a rezsibe? Csak most aludt ott 3-4 napot, mert úgy jott ki. Nekem nem lenne képem kérni, hogy adjon a rezsibe, az tuti.

Anyukádnak valószínuleg azzal van gondja, hogy kerulgetnie kell a barátodat. Veled is kevesebbet lehet, meg más az a beszélgetés, az az egyutt toltott ido mikor ott van a barátod is. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy mikor ott a barátod, akkor nem annyira veszed ki a részed a házimunkából. Talán, talán... mi nem tudhatjuk, de te megkérdezhetnéd anyudat. Tedd azt.

2014. máj. 4. 06:14
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat lehet, hogy zavarja, hogy egy vadidegen - igen, az, 3 hónap után neked is, nemhogy neki - mászkál a lakásában állandó jelleggel. Mellesleg 22 éves vagy, és képes vagy szponzorálni egy felnőtt férfit? Anyudat nyilván ez is zavarhatja, hogy "kifogtad Amerikát" egy olyan pasival, aki elnézi, hogy a 3 hónapos kapcsolatban a barátnője vegyen neki kaját, ott etessék, fürösszék stb. Mindegy, hogy ez most a te keresetedből megy, vagy az övéből. Nem a pasi pénzéből, ez a lényeg, meg az, hogy mindez nem zavarja az úrfi önérzetét. Majd ha lesz egy kis tapasztalatod, akkor rájössz, hogy ilyennel nem érdemes leállni, akármekkorának is tűnik a szerelem. ahol már 3 hónap után a nő szponzorálja a pasit, úgy jár hozzátok,mintha hazamenne, eszik, iszik, mintha oda tartozna...ne haragudj, de nevetséges. Nem kamaszszerelemről van szó, hanem két felnőttről.
2014. máj. 4. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!