Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak nem tetszik a...

Anyukámnak nem tetszik a kapcsolatom a barátommal. Szerinte túl sok időt tölt nálunk és ez zavarja. Jogosan?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást a barátommal és sokszor átjön és itt alszik, van, hogy úgy jön ki, hogy több napot marad nálunk (3-4). Anya már azt mondta, hogy költözzünk albérletbe, csak sajnos nem tudunk mivel nincs rá pénzünk. Nem értem miért zavarhatja anyát, mivel van külön szobám és őt nem szoktuk zavarni. Még egy olyan sejtésem van, hogy az zavarhatja, hogy a mi kajánkat eszi... de nem kéne, hogy zavarja, mivel haza szoktam adni pénzt és van, hogy én vásárolok be.

22 évesek vagyunk.

2014. máj. 3. 20:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ő is szokott segíteni, egy csomó mindent megjavítgatott már stb.

Remélem is, hogy nem fog elmúlni a mi szerelmünk se, bár mindenki állandóan ezt hajtogatja. Még az anyukám is... úgyhogy elég rosszindulatú.

Szeretném ha elmenne dolgozni, csak nem tudom, hogy mondhatnám meg neki ezt, meg azt, hogy ne legyen nálunk olyan sokat. Eddig sose veszekedtünk, nem akarok vitát szítani.

2014. máj. 3. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Mindig mondod neki hogy most nem jó nem alkalmas...
2014. máj. 3. 20:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy te és a családod tartjátok el a 22 éves barátodat? És ez őt nem zavarja?! Ő is a szüleivel él? Mikor fogtok lépni? Majd ha a barátod méltóztat állást keresni? Hát ne haragudj, de bolond lenne, amíg van egy marha, aki eltartja, ez vagy Te. Már régen el kellett volna erről beszélgetned vele. Ha tényleg annyira szeretitek egymást, és idilli minden, akkor nem lehet gond, meg fogja érteni. Mióta vagytok együtt egyébként?
2014. máj. 3. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Téged nem zavarna, ha édesanyád heti 3-4 napot ott turbékolna a friss hapsijával, éjjel-nappal?

Még ha anyukád bírja is a barátodat, akkor is - 3-4 napig hozzád sem tud szólni a jelenléte nélkül, gondolom olyankor más látogatókat sem nagyon akar már fogadni, és neki is kellemetlen, hogy a fiúd reggel kócosan látja, vagy hogy hálóingben nem akar kimenni így éjjel a folyosóra sem, mert mi van ha akkor toppan ki oda. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk a hangszigetelés nem a legjobb a házban, akkor valószínűleg a szeretkezésetek hangeffektusai az esti nemkívánt műsor anyukádnak.

Persze, el kell ezeket is fogadni valamilyen szinten, de heti 3-4 nap szerintem is sok. Ha csak jártok, akkor legyen ő ott 1-2 napot, legyél te nála 1-2 napot, a maradék napokon meg ha nem bírjátok ki, menjetek el valahova randizni. Én így tartanám fairnek.

2014. máj. 3. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dolgozik a barátod? Az ő szülei mit szólnak, hogy nálatok van olyan sokat?
2014. máj. 3. 21:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Ő is csak az anyukájával él, de az anyukája teljesen leszarja, hogy mi van vele.

3 hónapja vagyunk együtt.

A barátom nem nagyon szokott járkálni a lakásban, csak akkor ha anya már alszik, lényegében nem is nagyon találkoznak. Anya reggel elmegy dolgozni, amikor mi még alszunk és délután/kora este látják csak egymást. Késő este meg már nem jön ki a szobából, csak amikor anya már alszik.

Anya két szobával arrébb van és a hallása sem tökéletes, kétlem, hogy hallana minket.

Most nem volt ideje dolgozni a suli miatt, de nyáron valószínűleg keres valami munkát.

2014. máj. 3. 21:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja vagytok együtt és képes vagy eltartani? És csodálkozol, hogy anyukád nem örül neki? Én sem örülnék, ha alányom 3 hónap után szinte hozzám költöztetné a pasiját.
2014. máj. 3. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azert zavarja, mert nem szereti, hogy az aktualis pasid kvazi ingyen ottlakik. Ha mar 3-4 napot ott van, illik bevasarolni idonkent, es a rezsibe adni.
2014. máj. 3. 21:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Megkapod a válaszaidat, mire egyből visszavágsz mindenféle óvodás dologgal, ami csak az eszedbe jut.

Emiatt én már nem is fogom megerőltetni magam. Elégedj meg annyival, hogy igen, JOGOS anyukád részéről. Inkább örülj, ha a helyében lennék, egyszerűen nem engedném be a kis pasid házamba.

2014. máj. 3. 21:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap után már el kell tartani?

Jogos anyud aggodalma...

mellesleg van olyan az ismerősi körömben akit kb 3 hónap után ugyanígy voltak,csak annyi a különbség hogy ott a fiú egyik óráról a másikra lelépett egy csomó pénzzel,meg értékes cuccokkal.És akkor állítólag nagyon dúlt a love....Szóval nem árt ha néha más szemszögéből is megnézed a dolgokat!Szóval 3 hónap után ez eléggé el lett cseszve!Meg milyen már...majd néz munkát....majd meglátod! :)

2014. máj. 3. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!