Mit tegyek, mit tehetek, kihez forduljak? Vannak még olyan önzetlen emberek, akik jószívűségük által segítenek a rászorúltaknak?
Első gyermekes apukaként rettegek! Mitől, mindendtől!
2 éves kislányom 3 stádiumban lévő rosszindulatú rákos, daganatos tumorral küzd! Nem csak műtéten, s az azt megelöző kemoterápián vagyunk tól, hanem már azokat követően sugárzáson is, s jelenleg hosszú kemoterápián veszünk részt!
Több, mint féléve nem volt vizsgálat, csak a kemo-kemo...s még több kemo. Orvosok szerint még több kemo, s majd ráérünk az mr-rel. REMÉNY! Botzasztó!
Anyagi helyzetem a föld alatt már! KI TUD SEGÍTENI??, BÁRMIBEN!
Albérletben vagyunk! Nincs saját házunk.
A többi kérdésre privátban írnék, bár ez az egész nagyon intim nekem, s pár hónapot kellett gondolkoznom azon, hogy legalább ide írjak a gyakorikérdésekre. Így is nagyon félek az emberek reakcióitól, de kellemes csalódás ért a válaszolók részeiről, hogy mindenki próbál segíteni valamilyen válasz formájában, s nem küldtek el sehova. Köszönöm szépen!
Nah jó! Nem priviben írom le, megpróbálom ide:
Egyetemet nem fejeztem be pici miatt. Válaszút elé kerültem.
S bármennyire bánom a döntést, ő a legfontosabb!
Anyuka szülei tehetősebbek, de előrébb való a pálinka főzés, mint az unoka!
Anyuka elő élete sajnos kihat a mostanira. Behajtók, végrehajtók jóvoltábol nem tudom meddig fogom bírni. Nekem semmi közöm az ő hatalmas adótartozásaihoz, ezeket is csak később tudtam meg, mikor már a pici megfogant.
Most elértünk egy olyan időszakba, ahol anyuka kell a picinek, s csak anyuka kezét fogná egésznap, én picit háttérbe szorulva. De gondolom ilyenek a gyerekek, s egyszer apu egyszer anyu.
De rizikós, s nagyon-nagyon nem jó így. Mert, ha anyuka itt van, akkor a végrehajtó is itt fog kopogtatni.
Mint ezen a héten. Előbb jöttünk haza, s már vártak, pontosabban őt. De bizonyítsam be, hogy az én holmijaim az enyémek, s nem pedig anyukának a cuccai, amit elvinnének. Sajnos emiatt nagy veszekedés volt, kiabáltunk hangosan egymással, s a pici is hallotta. Nah ekkor döntöttem úgy, hogy én ezt nem csinálom, s elég. Más hibái miatt nem hagyom, hogy nem is én, magam nem érdekel, de a kislány ne lássa kárát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!