Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapám kitagad nem áll...

Édesapám kitagad nem áll velem szóba, mert nem az ő által választott pártra tettem a voksomat?

Figyelt kérdés
Édesapám a választási napon is édesanyámat hívta fel telefonon, anyukám hozzánk költözött, aputól régen el vált. Szidott telefonon át engem és mindennek elmondott, engem is a férjem is és édesanyámat is, mert mi más pártot támogatunk, mint ő, anyu mondta, hogy engem nagyon szidott. Saját családom van szerintem jogomban áll, hogy saját felelősségemmel szavazzak arra akire akarok. Az általunk választott párt győzött, apu régóta egy pártot támogat évek óta, eddig is folyamatosan politizált, nem is lehetett vele beszélni normálisan, hajtja a maga igazát. Nem veszi fel a telefonját sem. De ő tényleg az az ember akinek holt mindegy ki van kormányon mert évek óta nem dolgozik sehol, azóta mióta abbahagyta a vállalkozását, a házait kiadta albérletbe, és olyan embereknek akik tényleg a padlón vannak, és voltak is egész életükben. Mindig azt hajtogatta örök életében Magyarországon mindenki éhen pusztul aki nem termel magának, olyan szinten ,,megbolondult" hogy a kiadott lakásaiba is a meleg vizet úgy szolgáltatja, hogy mindenki saját magának egy nagy fazékba megmelegíti a vizet a gázpalackos gáztűzhelyen utána pedig beleöntik egy nagy vödörbe, ahonnan felűről folyik le zuhanyba és így tudnak fürödni, autómata mosógéppel nem moshatnak stb. Ezért tényleg csak a legalja nép veszi ki a lakásait, akik már a hajléktalan szálló szélén állnak. Apám csak az ő példájukat látja, és nekem is mondogatja folyton padlóra zuhantok majd meglátjátok éhen pusztultok a gyerekeket elveszik tőletek, ki fogják kapcsolni az áramotokat a vizet stb. Hozzáteszem apámnak soha nem kellett engem semmibe sem támogatnia és senkinek! Szépen élünk a férjemmel és a gyerekeimmel, semmi nélkülözés nincs nálunk, van saját ház, autók stb. Hitelünk nincs. Felháborít apám viselkedése! Mi a véleményetek? ( normális válaszokat kérnék szépen köszönöm)

2014. ápr. 7. 23:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Ne bànd, megérdemli:) ilyenek megérdemlik a sorsukat:(
2014. ápr. 7. 23:40
 2/21 XNoémiX válasza:
83%
ne haragudj a felvetésért, tudom, hogy mégiscsak az apád, de ha megvan a magad élete, miért foglalkozol vele ilyen szinten?
2014. ápr. 7. 23:42
 3/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt a viszonyunk egymással mindig, egészen a múlt hétig akkor egyik nap eljött, és mivel tudja, hogy mi más pártot támogatunk hozzáteszem mindig is ugyan azt a pártot támogattuk és ezt ő nagyon jól tudja szidalmazott mocskolódott egyszerűen nem ismertem rá, mindenféle analfabétának elmondta a Fideszesek választóit, fűt fát mondott rájuk, ezalatt ránk is, nagyon megbántott.
2014. ápr. 7. 23:46
 4/21 anonim ***** válasza:
44%
Menj aludni mert a tanárnéni dühös lesz, ha ásítozol holnap egész nap. Kamugép.
2014. ápr. 7. 23:49
 5/21 anonim ***** válasza:
majd lenyugszik. a választási lázban kicsit megőrült, aztán majd elfelejti.
2014. ápr. 7. 23:50
 6/21 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy lenyugszik és tudunk higgadtan majd beszélni, egyedüli gyereke vagyok, 4 unokája van tőlem, a gyerekek is kérdezgetik mért nem hív a papa, mért nem veszi fel a telefont? Mindent kitalálok szegényeknek, hogy védjem a papájukat.
2014. ápr. 7. 23:54
 7/21 anonim ***** válasza:
50%

Apukád szánalmasan viselkedik. Én sem a Fideszre szavaztam, sőt senkire, de ilyen balhét családi körben rendezni nevetséges.

Az előző választáson én is és a párom is más pártra szavazott. Megbeszéltük, minden vita nélkül. Na idén már ő sem rájuk szavazott :), de ez lényegtelen.

2014. ápr. 8. 01:14
 8/21 anonim ***** válasza:
Csak en azt nem ertem, ha neked ennyire fontos a jo viszonyotok, akkor miert nem mondtad, amit hallani akar? Nyilvan a fulkebe nem ment veled csekkolni, hova teszed az x-et...
2014. ápr. 8. 01:23
 9/21 anonim ***** válasza:
39%

Az, hogy ki kire szavaz, bizalmas információ. Akivel ennyire rossz viszonyod van, azzal miért osztod meg ezt?

Egyébként abban igaza van apádnak, hogy az orbáni újraelosztásnak köszönhetően a fél ország már a Te szavaiddal élve "alja nép", és a másik fele is efelé halad, és nagyon is reális a félelme.

2014. ápr. 8. 01:37
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem keresztapám ilyen, ezért, ha nagy ritkán meglátogatjuk, mindig kínosan ügyelek, hogy politika véletlenül se jöjjön szóba, ha mégis többnyire bólogatok az ideológiáin, mert jobb a békesség. Ha tudnám, hogy apám ilyen habzó szájjal tud politizálni, vagy nem mondtam volna el kire szavazok, vagy, ha enélkül is tudni véli megerősíteném benne, hogy arra szavaztam, akire gondol. Én jobb szeretem a békességet...
2014. ápr. 8. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!