Édesapám kitagad nem áll velem szóba, mert nem az ő által választott pártra tettem a voksomat?
Figyelt kérdés
Édesapám a választási napon is édesanyámat hívta fel telefonon, anyukám hozzánk költözött, aputól régen el vált. Szidott telefonon át engem és mindennek elmondott, engem is a férjem is és édesanyámat is, mert mi más pártot támogatunk, mint ő, anyu mondta, hogy engem nagyon szidott. Saját családom van szerintem jogomban áll, hogy saját felelősségemmel szavazzak arra akire akarok. Az általunk választott párt győzött, apu régóta egy pártot támogat évek óta, eddig is folyamatosan politizált, nem is lehetett vele beszélni normálisan, hajtja a maga igazát. Nem veszi fel a telefonját sem. De ő tényleg az az ember akinek holt mindegy ki van kormányon mert évek óta nem dolgozik sehol, azóta mióta abbahagyta a vállalkozását, a házait kiadta albérletbe, és olyan embereknek akik tényleg a padlón vannak, és voltak is egész életükben. Mindig azt hajtogatta örök életében Magyarországon mindenki éhen pusztul aki nem termel magának, olyan szinten ,,megbolondult" hogy a kiadott lakásaiba is a meleg vizet úgy szolgáltatja, hogy mindenki saját magának egy nagy fazékba megmelegíti a vizet a gázpalackos gáztűzhelyen utána pedig beleöntik egy nagy vödörbe, ahonnan felűről folyik le zuhanyba és így tudnak fürödni, autómata mosógéppel nem moshatnak stb. Ezért tényleg csak a legalja nép veszi ki a lakásait, akik már a hajléktalan szálló szélén állnak. Apám csak az ő példájukat látja, és nekem is mondogatja folyton padlóra zuhantok majd meglátjátok éhen pusztultok a gyerekeket elveszik tőletek, ki fogják kapcsolni az áramotokat a vizet stb. Hozzáteszem apámnak soha nem kellett engem semmibe sem támogatnia és senkinek! Szépen élünk a férjemmel és a gyerekeimmel, semmi nélkülözés nincs nálunk, van saját ház, autók stb. Hitelünk nincs. Felháborít apám viselkedése! Mi a véleményetek? ( normális válaszokat kérnék szépen köszönöm)2014. ápr. 7. 23:38
21/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! De ez a kormány megcsinálta azt ami a világon sincs. Vissza menőleg hozott törvényt miszerint aki katona tűzoltó rendőrn nem mehet el korkedvezményesen nyugdíjba. Vissza vontak a nyugdijukat ami csak szolgalati járadék és megadóztatták. Persze,hogy ne kelljen belőle elmehetnek önkéntes tartalékosnak. Persze az árvíz idején kiderült java részt 50 év feletti emberek voltak akik dolgoztak. Aztán undórító gusztustalan módon miután kidolgozták magukat az emberek akinek nagy hasa volt nem állhatott előre a sorakozádnál mert a kedves miniszterelnők úr nem szereti a pocakos embereket. Elmondanám ugyan úgy hazudik. Pl páva táncot járunk meg ami nagyon megfogott, hogy nem azt kell nézni amit mondok, hanem azt amit teszek. Az aki azt mondja hogy havi 48 ezerből meglehet élni na annak fagyasztanám be a számláját, hogy akkor éljen meg. Szerintem a rezsi csökkentést így vagy úgy megfogjuk szívni. Mert nem biztos hogy fejleszteni fogják a hálozatot a szolgáltatok. Igen ezen az oldalon vissza adott 20 százalékot a másikon 30 at vesz el. Annyi plusz költséget nyom az emberekre, hogy nem igaz. Marhara nem teljesít jobban az ország ez csak a látszat. De számomra azami nagyon nem tetszik hogy vissza menőleg hoznak törvényeket. Ezek után bármikor hozhatnak egy olyan döntést ami mindenkire vonatkozik mondjuk megemeli az adót és x időre visszamenőleg ki kell fizetnünk. Ráadásul nem lepődnék meg ha ezek a kapányfogasok mint a rezsicsökkentés stb nem sokára visszavonnák azzal a címszóval meg kell húzni a nadrágszárat stb. Nem tudom ki hogy van velem de szerintem normális fizetést kellene kapnia az embereknek és nem látszatt tevékenysèget folytatni. Személyes ttapasztalatom az, hogy aki bajban van annak nem az a pár ezer forint számít. De remélem nem lesz igazam csak sajnos nem ezt tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!