Édesapám kitagad nem áll velem szóba, mert nem az ő által választott pártra tettem a voksomat?
Én nem mondtam el a szüleimnek, hogy kire szavaztam. 4 éve is az volt, hogy megmondták kire kell szavaznom. Mondom jól van.
A fülkében meg arra tettem az X-et, aki nekem szimpi.
apádnak nincs igaza, de azt áruld már el, mi volt az a pozitív dolog, ami miatt rájuk bírtál szavazni?
Nem kötekedni akarok, komolyan kérdezem, mert eddig még senki sem tudott nekem erre választ adni a 'mert csak'-on kívül...
Illetve a megyénkben rengeteg fejlesztés volt az elmúlt négy évben, gyárak is lettek újak, és el lehet helyezkedni könnyen és hamar ez fő szempont! Volt olyan gyár ami a szocik idejében bezárt, de a kormány segítségével újra indult, ezzel 1200 dolgozónak adtak állást ott.
A szocikra haragszom olyan törvényeket hoztak anno a kormányzásuk alatt, hogy megáll az eszem.
Pl: itt a vaterás eladások ügye köt a régi törvény, miszerint ha valaki meg szeretne élni és ezért használtan vesz mondjuk lomiba bizonyos valamit, amit felújít és később elad, és ezt többször megcsinálja, mivel hangsúlyozom meg szeretne élni. Arra lesújt az adó, de nem is akár milyen a drága szoci barátainknak köszönhetően, mivel nincs számla arról, hogy mennyiért vette meg azt azt adott bizonyos dolgot, ezért az eladási ár 100%-át veszik alapul persze ebből 10% költségálltalányt le lehet vonni, de ott marad még 90%-ék
és ebből meg kell fizetni 27 százalékos egészségügyi hozzájárulást és 16 százalék adót! Egy példa: egy ember vesz használtan 20.000Ft-ért valamit, felújítja eladja : 40.000Ft-ért számla hiányában 36.000Ft-ról fog adózni ami azt jelenti, hogy: Fizet: 9720Ft egészségügyi hozzájárulást+ 5760Ft Adót= 15480FT ehhez hozzáadja a 20.000Ft-ot amiért megvette=35480Ft. Keresett tisztán szerencsétlen kemény 4.520Ft-ot! Köszönhetően a drága Szocik által hozott törvénynek. Persze a Viktor ezt simán eltörölhetné, vagy kedvezőbb feltételekre változtathatná a 2/3-os többségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!