Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapám kitagad nem áll...

Édesapám kitagad nem áll velem szóba, mert nem az ő által választott pártra tettem a voksomat?

Figyelt kérdés
Édesapám a választási napon is édesanyámat hívta fel telefonon, anyukám hozzánk költözött, aputól régen el vált. Szidott telefonon át engem és mindennek elmondott, engem is a férjem is és édesanyámat is, mert mi más pártot támogatunk, mint ő, anyu mondta, hogy engem nagyon szidott. Saját családom van szerintem jogomban áll, hogy saját felelősségemmel szavazzak arra akire akarok. Az általunk választott párt győzött, apu régóta egy pártot támogat évek óta, eddig is folyamatosan politizált, nem is lehetett vele beszélni normálisan, hajtja a maga igazát. Nem veszi fel a telefonját sem. De ő tényleg az az ember akinek holt mindegy ki van kormányon mert évek óta nem dolgozik sehol, azóta mióta abbahagyta a vállalkozását, a házait kiadta albérletbe, és olyan embereknek akik tényleg a padlón vannak, és voltak is egész életükben. Mindig azt hajtogatta örök életében Magyarországon mindenki éhen pusztul aki nem termel magának, olyan szinten ,,megbolondult" hogy a kiadott lakásaiba is a meleg vizet úgy szolgáltatja, hogy mindenki saját magának egy nagy fazékba megmelegíti a vizet a gázpalackos gáztűzhelyen utána pedig beleöntik egy nagy vödörbe, ahonnan felűről folyik le zuhanyba és így tudnak fürödni, autómata mosógéppel nem moshatnak stb. Ezért tényleg csak a legalja nép veszi ki a lakásait, akik már a hajléktalan szálló szélén állnak. Apám csak az ő példájukat látja, és nekem is mondogatja folyton padlóra zuhantok majd meglátjátok éhen pusztultok a gyerekeket elveszik tőletek, ki fogják kapcsolni az áramotokat a vizet stb. Hozzáteszem apámnak soha nem kellett engem semmibe sem támogatnia és senkinek! Szépen élünk a férjemmel és a gyerekeimmel, semmi nélkülözés nincs nálunk, van saját ház, autók stb. Hitelünk nincs. Felháborít apám viselkedése! Mi a véleményetek? ( normális válaszokat kérnék szépen köszönöm)

2014. ápr. 7. 23:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
micsoda gondjai vannak apádnak.
2014. ápr. 8. 06:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Ilyen apát ne sajnálj, hogy elhagy.
2014. ápr. 8. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el a szüleimnek, hogy kire szavaztam. 4 éve is az volt, hogy megmondták kire kell szavaznom. Mondom jól van.

A fülkében meg arra tettem az X-et, aki nekem szimpi.

2014. ápr. 8. 10:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért mondtad el neki kire szavaztál. Amúgy meg egyet értek vele. A fidesz sok mocsjos dolgot tett visszamenőleg hozott törvényt ami a világba sincs, hogy egy megszerzett jogot egyik napról a másikra elvegyék az embertől. Ráadásul látszat tevékenységet csinálnak ami elhiteti,hogy csináltak valamit.
2014. ápr. 8. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért mondta el? Aki ennyire agyhalott annak én is elmondanám, hátha agyvérzést kap. Egyébként meg nem tud kitagadni, mivel azt meg kell indokolni. A "nem szavaztál az xy pártra" vagy tudom is én kire, az nem indok.
2014. ápr. 8. 12:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el neki, amikor még anyut hívta telefonon akkor még nem voltam szavazni csak pár óra múlva, abból gondolta, hogy valamelyik ismerőse a facebokoon látta, hogy lájkoltam a Fideszt és odaírtam: Hajrá. Azóta nem keresett és fel sem veszi a telefont.
2014. ápr. 8. 15:22
 17/21 anonim ***** válasza:
14 válaszolló vagyok. Na én ezért nem lájkolok ilyen oldalakat. Hiszen senkinek semmi köze sincs ehez
2014. ápr. 8. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:

apádnak nincs igaza, de azt áruld már el, mi volt az a pozitív dolog, ami miatt rájuk bírtál szavazni?

Nem kötekedni akarok, komolyan kérdezem, mert eddig még senki sem tudott nekem erre választ adni a 'mert csak'-on kívül...

2014. ápr. 9. 09:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért szavaztam rájuk, mert behozták a családi adókedvezményt, a férjem veszi igénybe, nincs járuléka és havonta 64 ezerrel keres többet azóta ami nagyon jól jött! :) Visszatették a gyest 2 évről, három évre, a nők 40 éves munkaviszonnyal elmehetnek nyugdíjba így anyukám el is mehetett. A rezsicsökkentéssel havonta 20.000Ft-tal fizetünk kevesebbet, mert magas a rezsink. Ezek voltak a fő tényezők! Havonta 84.000Ft+ elég volt ahhoz, hogy ne is gondolkodjak más párton! De ezen kívül van sok minden más, például az, hogy a mi megyénkbe a szocik kormányzása alatt szinte az összes nagy cég, és gyár megszűnt, csődbe ment, ezáltal millióan munka nélkül maradtak, ami cégek megmaradta ott meg létszámstopot rendeltek el és legalább egy évig nem vettek fel senkit. Ezáltal az emberek körülöttem elvesztették mindenüket, nem tudták a rezsiket sem befizetni ami miatt kikapcsolásra került a sor, de nagyon sok ismerősömnek elúszott a háza, ezáltal mindene, napról napra éltek, a Svájci Frank az ő kormányzásuk alatt kezdett az egekbe menni. 2008-ban szerintem egy hajszál választotta el az országot az államcsődtől. Ez elég volt ahhoz, hogy a szocikat kizárjam. Én nem nézek politikát, és nem is hallgatok én a személyes tapasztalatok alapján választok, mérlegelve az elmúlt négy évet, mérlegelve az azt megelőzőt, és az embereket körülöttem. Nem hiába a megyénkben nem csak, hogy nyert a Fidesz az összes körzetbe, de hatalmas nagy fölénnyel a többi párthoz képest. Most szeretnék egyéni vállalkozást is indítani, és megköszönve ennek a családi adókedvezménynek (nagy arányban tudjuk érvényesíteni) Csak az Eho marad amit fizetni kell, és egy minimális adóvonzata lesz ha lesz. Más járulék nem mert van főállás.
2014. ápr. 9. 11:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Illetve a megyénkben rengeteg fejlesztés volt az elmúlt négy évben, gyárak is lettek újak, és el lehet helyezkedni könnyen és hamar ez fő szempont! Volt olyan gyár ami a szocik idejében bezárt, de a kormány segítségével újra indult, ezzel 1200 dolgozónak adtak állást ott.

A szocikra haragszom olyan törvényeket hoztak anno a kormányzásuk alatt, hogy megáll az eszem.

Pl: itt a vaterás eladások ügye köt a régi törvény, miszerint ha valaki meg szeretne élni és ezért használtan vesz mondjuk lomiba bizonyos valamit, amit felújít és később elad, és ezt többször megcsinálja, mivel hangsúlyozom meg szeretne élni. Arra lesújt az adó, de nem is akár milyen a drága szoci barátainknak köszönhetően, mivel nincs számla arról, hogy mennyiért vette meg azt azt adott bizonyos dolgot, ezért az eladási ár 100%-át veszik alapul persze ebből 10% költségálltalányt le lehet vonni, de ott marad még 90%-ék

és ebből meg kell fizetni 27 százalékos egészségügyi hozzájárulást és 16 százalék adót! Egy példa: egy ember vesz használtan 20.000Ft-ért valamit, felújítja eladja : 40.000Ft-ért számla hiányában 36.000Ft-ról fog adózni ami azt jelenti, hogy: Fizet: 9720Ft egészségügyi hozzájárulást+ 5760Ft Adót= 15480FT ehhez hozzáadja a 20.000Ft-ot amiért megvette=35480Ft. Keresett tisztán szerencsétlen kemény 4.520Ft-ot! Köszönhetően a drága Szocik által hozott törvénynek. Persze a Viktor ezt simán eltörölhetné, vagy kedvezőbb feltételekre változtathatná a 2/3-os többségével.

2014. ápr. 9. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!