Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, mit tehetek,...

Mit tegyek, mit tehetek, kihez forduljak? Vannak még olyan önzetlen emberek, akik jószívűségük által segítenek a rászorúltaknak?

Figyelt kérdés

Első gyermekes apukaként rettegek! Mitől, mindendtől!

2 éves kislányom 3 stádiumban lévő rosszindulatú rákos, daganatos tumorral küzd! Nem csak műtéten, s az azt megelöző kemoterápián vagyunk tól, hanem már azokat követően sugárzáson is, s jelenleg hosszú kemoterápián veszünk részt!

Több, mint féléve nem volt vizsgálat, csak a kemo-kemo...s még több kemo. Orvosok szerint még több kemo, s majd ráérünk az mr-rel. REMÉNY! Botzasztó!

Anyagi helyzetem a föld alatt már! KI TUD SEGÍTENI??, BÁRMIBEN!

2014. máj. 2. 12:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, s hogy ennyivel is időt áldoztak ránk!
2014. máj. 2. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Fordulj a médiához,hátha...Istenem,sok erőt imádkozom értetek.
2014. máj. 2. 15:35
 13/25 anonim ***** válasza:
igy van fordulj a médiához.,kavarj vihart mit művelnek a segélyszervezetek,alapítványok stb.Fényezik magukat nagyon ők segítenek.Hát tárd fel mennyire nem igy van.Ha nagy visszhangja lesz az emberek a gyerekekért mindig össze fognak.
2014. máj. 2. 16:38
 14/25 A kérdező kommentje:

Igen, a média!

Előfordul, hogy olykor egy-egy család történetét bemutatják, hogy azon keresztűl bárminemű támogatás érhesse őket(szokott lenni ennek köszönhetően, hogy valaki tüzifát, valaki élelmet, valaki ruházatot stb...), valamint azért, hogy az ország, a világ, a média fenntarthassa az "érzékenységet2...a fölösleges x sylvi reggel nem epret, hanem pizzát evett hírek között! Ez így van!

S akiket bemutatnak nagyon-nagyon, s annál is ritkábban, őrülten szerencsések, hogy legalább rajtuk talán segítenek.

Félre értés ne essék! Nem másokból akarok élni! Politizálni sem akarok, mert nem is szeretem!, de mindegy milyen kormány van fent, semmi jelét nem látom nemhogy a beteg gyermekek, de az egészséges gyermekek támogatását sem.

Egy gyermek, egy lélek: aki lehet takarítónő lesz, de az is lehet, hogy tudós. Minden percben küzköd, s nem a külsőségekre gondolok itt, az csak hab a tortán, hanem küzköd, harcol az életért, s én nem tehetek semmit ellene, hogy ez ne így legyen. Csak annyit, hogy mellette vagyok és átölelem minden másodpercben. S közben a fejemben: 2 ember, 2 lélek. 1 fiatal felnőtt és 1 2 éves kicsi. Áplási segélye 25 ezer Ft, amit a kicsire és magamra kapok havonta! Ennyit érünk, de akik ilyen helyzetben vannak, ők is tudják, hogy ők is ennyit érnek! S közben pedig a politikusok dobáloznak azzal, hogy igen, meg lehet élni 228000 Ft-ból!

Ami közgyógykártyája van, amire évi 300ezer Ft körüli összeget kaptunk-nem is tudjuk használni, mert a gyógyszerei nem szerepelnek a közgyógy listán. Akkor meg mire adták?! NESZE SEMMI, FOGD MEG JÓL! Hogy az állam elmondhassa, én adtam pénzt, támogatom a gyermekeket, közben meg semmit. Akkor hol az a rengeteg pénz, amit tisztességes emberek adójaként felhaználnak?! Jham, egy adást láttam tavaly előtt: X Y politikus felháborodottan mondja a riporter hölgynek, hogy engem megkülönböztetnek, megszégyenítettek, nem kaptam új skoda superb-t, csak ez a régi biturbos audi van nekem, ami lúzereknek való!

Álmomban sem lenne olyan autóm, ami ő szerinte lúzereknek való! Lennék lúzer!

Undorodom a politikától, híradót nem is merek nézni.

Azt akartam írni, hogy már írtam egy-egy médiának, s még csak nem is válaszoltak!

2014. máj. 2. 16:51
 15/25 A kérdező kommentje:
228000 helyett 22800 Ft, nagy különbség, bocsánat
2014. máj. 2. 16:53
 16/25 anonim ***** válasza:
Merre laktok?
2014. máj. 2. 17:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Pécs vonzás körzetében!
2014. máj. 2. 17:34
 18/25 anonim ***** válasza:

nem vagyok egy ézkényen fajta,de elsírtam magam....

Facebook-on próbáltad,már,h segítsenek vagy legalább is tudjanak rólatok?

Ha abból hírdt tudtak csinálni,h egy nő mellműtétre gyűjt facen akkor egy nyomorgo szenvedő családnak is segítenének...

Ha baja közelében vagy tudnék néha vigyázni a picire.

2014. máj. 2. 18:42
 19/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok a lakásotok saját vagy albérlet?
2014. máj. 2. 18:43
 20/25 Bence_ ***** válasza:

Szia!

Milyen végzettséged van?

Anyuka merre?

2014. máj. 2. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!