Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy eljegyzett, ha utálják és fiatal vagyok? Sosem fogják kedvelni?
20 éves vagyok és tegnap a barátom eljegyzett. Nagyon boldog vagyok, de ha arra gondolok, hogy mit fognak szólni a szüleim, elmegy az egésztől a kedvem.
Nem szerették soha, a kapcsolatunk kezdete óta azt hallgatom tőlük, hogy elhagy, megcsal, pár hét múlva kidob. A kapcsolatunk elején így is kivoltam borulva és nem segítettek ezzel túl sokat, sőt.
Szerintetek mikor mondjam el és hogyan?
Van bármi esély, hogy megkedvelik még, vagy már ne is reménykedjek?
Ez a felnott elet resze. Donteseket hozunk, es kiallunk mellette.
De ha a baratod multja mocskos, en sem tudnam kitoro orommel fogadni a szuleid helyeben. Tudod, a szulok mar csak ilyenek, jo embert szeretnenek a lanyuk melle, nem olyat, aki jo utra tert es mar nem "olyan".
Attól miért ne lehetnék önálló, mert nem akarok balhét a szüleimmel? :)
Ő 30 éves és a múltja eléggé "érdekes"... Élvezte az életet, szórakozott, bulizott, utazott, szórta a pénzt mindenre (gazdag). És elég sok barátnője is volt.
Ezeken a szüleim nem tudnak túl jutni, csak arra várnak, hogy újra ilyen legyen és jöhessenek a "mi megmondtuk" szöveggel.
Ezeket a szüleid honnan tudják róla?
Csak nem valami faluban laktok,ahol mindenki össze-vissza pletykál?
Szerintem lépjetek túl ezen és szeressétek egymást.Majd csak megbékélnek a szüleid is.
A vőlegényed rácáfolt a szüleid előítéleteire: nem hagyott el, kitart melletted, sőt, eljegyzett.
Akkor éppen hogy nem titkolnám.
Ha mégis ágálnának, megkérdezném tőlük, hogy vajon mindenképpen a boldogtalanságomat akarják-e, mert amikor boldog vagy, akkor is el akarják venni az életkedvedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!