Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy eljegyzett, ha utálják és fiatal vagyok? Sosem fogják kedvelni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és tegnap a barátom eljegyzett. Nagyon boldog vagyok, de ha arra gondolok, hogy mit fognak szólni a szüleim, elmegy az egésztől a kedvem.

Nem szerették soha, a kapcsolatunk kezdete óta azt hallgatom tőlük, hogy elhagy, megcsal, pár hét múlva kidob. A kapcsolatunk elején így is kivoltam borulva és nem segítettek ezzel túl sokat, sőt.

Szerintetek mikor mondjam el és hogyan?

Van bármi esély, hogy megkedvelik még, vagy már ne is reménykedjek?

2014. máj. 1. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a felnott elet resze. Donteseket hozunk, es kiallunk mellette.

De ha a baratod multja mocskos, en sem tudnam kitoro orommel fogadni a szuleid helyeben. Tudod, a szulok mar csak ilyenek, jo embert szeretnenek a lanyuk melle, nem olyat, aki jo utra tert es mar nem "olyan".

2014. máj. 1. 11:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Attól miért ne lehetnék önálló, mert nem akarok balhét a szüleimmel? :)

Ő 30 éves és a múltja eléggé "érdekes"... Élvezte az életet, szórakozott, bulizott, utazott, szórta a pénzt mindenre (gazdag). És elég sok barátnője is volt.

Ezeken a szüleim nem tudnak túl jutni, csak arra várnak, hogy újra ilyen legyen és jöhessenek a "mi megmondtuk" szöveggel.

2014. máj. 1. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Haat, egy ilyen kiegett es elhasznalt embert en sem fogadnek orommel a fiatal lanyom melle.. a te dontesed, de ne vard el, hogy oruljenek neki.
2014. máj. 1. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezeket a szüleid honnan tudják róla?

Csak nem valami faluban laktok,ahol mindenki össze-vissza pletykál?

Szerintem lépjetek túl ezen és szeressétek egymást.Majd csak megbékélnek a szüleid is.

2014. máj. 1. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Mond csak el. Idővel úgyis megbèkélnek majd. Én is így voltam. Anyum ledöbbent mikor meglátta a gyűrűt az ujjamon, nem akartam neki még elmondani, de mindjárt összerakta. Kaptuk az ívet, pár hónapig tűrtem, aztán elköltöztem otthonról. Anyum biztos volt benne hogy csak kihasznál, átver, a párom rossz ember és ne is mennyek többet haza. Blabla. Szóval utálta de szívből. Több mint 1 évig nem is beszéltünk, pedig egy városba laktunk. Aztán úgy hozta a sors, hogy anyukám ugyanabba a panelba költözött ahol mi laktunk. Elmondása szerint nem tudta hogy ott lakunk. :)) na, persze... Pár hètig kerülgettük egymást szó nélkül, aztán megtört a jég. Ennek 14 éve. :) azóta is teszi a megjegyzéseket a páromra, de már megszoktam. Párom és anyukám kapcsolata igazi vő-anyós kapcsolat. :D jókat mulatok rajtuk, de relatíven béke van. :D
2014. máj. 1. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

A vőlegényed rácáfolt a szüleid előítéleteire: nem hagyott el, kitart melletted, sőt, eljegyzett.

Akkor éppen hogy nem titkolnám.

Ha mégis ágálnának, megkérdezném tőlük, hogy vajon mindenképpen a boldogtalanságomat akarják-e, mert amikor boldog vagy, akkor is el akarják venni az életkedvedet is.

2014. máj. 1. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!