Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha kidobott, nem segített,...

Ha kidobott, nem segített, hátat fordított, abortuszt akart, köszöntsem fel anyáknapján?

Figyelt kérdés

valahol jót akart, de mivel az nem sikerült, inkább megtagadott.

felnevelt, taníttatott, de mivel egyik munkahelyről be, másikról ki járkáltam, folyamatos aggódás, hogy megint nincs, egy idő múlva kitett az utcára, amit a mai napig helyesel.

szerette volna, ha normális párom/családom lesz, ehelyett terhesen elhagytak, ő az abortuszt szorgalmazta, emellett mindenkinek pletykálva rólam, mindenkivel kinézetett, hogy őt értsék meg.

életem első gyermeke, teljesen egyedül, sem lelkileg, sem tanáccsal nem segít, ami valahol természetes lenne pedig anya-lánya között.

Fél hogy segítenie kellene és nem akar.

Bármikor kerestem, nyitottam felé, egyből azzal jött, hogy van meg van fázva, vagy nem ér rá...

De azt hallom viszont készített össze babaholmit(gondolom saját maga miatt, hogy őt ne nézzék ki, hogy így lesz*r)de emellett nem győzi erősíteni a tudatot, hogy haragszik, tehát továbbra is a hátát lássam.

Felköszönteném, szívesen, de pont "anyák" napján?

2014. ápr. 20. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Én biztosan nem köszönteném fel. Vannak dolgok, amiket meg lehet bocsátani, és vannak, amiket nem. Még egy anyának sem. Az, hogy a lányát abortuszba kényszerítette volna, és ezzel megölette volna a saját unokáját, ahelyett, hogy teljes mellszélességgel mellétek állt volna, valamit benne és közöttetek végérvényesen szétzilált. Még akkor is, ha az életed visszavonhatatlanul az ő érdeme.

Nagyon sajnálom, hogy éppen őbenne és ekkorát kellett csalódnod. Te biztosan jobb édesanya leszel nála. Már most is jobb vagy.

2014. ápr. 20. 16:37
 12/13 meme23 ***** válasza:
39%
Még hogy felköszönteni! Tudod mikor, majd ha ő felköszönt téged gyerek napon.
2014. ápr. 20. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
41%
Benne van a nevében, anyák napja. Nem azok napja akik gyereket szültek.
2014. ápr. 20. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!