Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valaki szül egy gyereket,...

Ha valaki szül egy gyereket, benne növekszik 9 hónapig, de nem az ő petesejtjéből van, mennyire számít az ő gyermekének? És fordított esetben (a petesejt az övé de nem ő szülte meg)?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek erről?
2014. márc. 6. 09:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem az hogy kie a petesejt nem szamit az az anya aki megszulte benne fejlodott ki az ujszulott.
2014. márc. 6. 09:07
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Sokszor a nem biológiai szülő a jobb, mint a biológiai....

Ők magukénak érzik a gyereket, szeretettel nevelik.

Ha a petesejtet adományoz valaki, az utána nem tud semmit a gyerekről, így semmilyen érzés nem alakul ki.

2014. márc. 6. 09:08
 3/16 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ez nehéz kérdés, szerintem ez is változó lehet, mármint az, hogy érzelmileg ki hogyan éli meg. Aki kihordja, az sztem jobban fog hozzá kötődni a személyes élményei miatt. De biztosan van ellenpélda is.
2014. márc. 6. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
A közös vér adott! :-)
2014. márc. 6. 12:24
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Mivel ez nem csak úgy megtörténik, hanem előre megvan beszélve, az számít, amit megbeszéltek.

Ha gyereket akarok, de nem tudok szülni, és petesejtet adok a tesómnak, hogy szülje meg, az az enyém.

Ha tudok szülni, de nem jók a petesejtjeim, és kérek a tesómtól, az az enyém.

Ha ő akar gyereket, és nem tud szülni, ad petesejtet, megszülöm, övé.

Tud szülni, nincs petesejtje, adok, megszüli, övé.

2014. márc. 6. 13:49
 6/16 anonim ***** válasza:
27%

"Ha gyereket akarok, de nem tudok szülni, és petesejtet adok a tesómnak, hogy szülje meg, az az enyém.

Ha tudok szülni, de nem jók a petesejtjeim, és kérek a tesómtól, az az enyém.

Ha ő akar gyereket, és nem tud szülni, ad petesejtet, megszülöm, övé.

Tud szülni, nincs petesejtje, adok, megszüli, övé."

Azt hittem a rákokon felüli életformák már nem gondolkodnak így.

2014. márc. 6. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Az a gyereked akit te neveltél. Semmi köze a petesejtekhez, meg hogy elcserélték a kórházban, meg ilyenek. Akivel együtt voltál jóban rosszban, nevelted és gondoskodtál róla, az a gyereked.
2014. márc. 6. 14:40
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

"Azt hittem a rákokon felüli életformák már nem gondolkodnak így."

Miért? Magyarázd el a beszólogatás helyett, mert én ezt úgy értem, hogy belém csak úgy nem fog kerülni egy idegen petesejt, tehát ha valakinek belém ültetik a petesejtjét, az előre le van beszélve, hogy miért történik.

2014. márc. 6. 17:54
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
De nem is ez a kérdés hogy ki mit beszél meg vagy hogy mi kié! Hanem hogy mennyire számit az ö gyermekének! Én szerintem teljes mértékben mivel bennem fejlődik,én szülöm meg és én nevelem fel!
2014. márc. 6. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:

De épp ez az! Igenis számít, hogy mi van megbeszélve, hisz csak úgy nem kerül beléd egy idegen petesejt!

Vagy az van lebeszélve, hogy a tied, vagy az, hogy megszülöd valakinek.

2014. márc. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!