Ha valaki szül egy gyereket, benne növekszik 9 hónapig, de nem az ő petesejtjéből van, mennyire számít az ő gyermekének? És fordított esetben (a petesejt az övé de nem ő szülte meg)?
Sokszor a nem biológiai szülő a jobb, mint a biológiai....
Ők magukénak érzik a gyereket, szeretettel nevelik.
Ha a petesejtet adományoz valaki, az utána nem tud semmit a gyerekről, így semmilyen érzés nem alakul ki.
Mivel ez nem csak úgy megtörténik, hanem előre megvan beszélve, az számít, amit megbeszéltek.
Ha gyereket akarok, de nem tudok szülni, és petesejtet adok a tesómnak, hogy szülje meg, az az enyém.
Ha tudok szülni, de nem jók a petesejtjeim, és kérek a tesómtól, az az enyém.
Ha ő akar gyereket, és nem tud szülni, ad petesejtet, megszülöm, övé.
Tud szülni, nincs petesejtje, adok, megszüli, övé.
"Ha gyereket akarok, de nem tudok szülni, és petesejtet adok a tesómnak, hogy szülje meg, az az enyém.
Ha tudok szülni, de nem jók a petesejtjeim, és kérek a tesómtól, az az enyém.
Ha ő akar gyereket, és nem tud szülni, ad petesejtet, megszülöm, övé.
Tud szülni, nincs petesejtje, adok, megszüli, övé."
Azt hittem a rákokon felüli életformák már nem gondolkodnak így.
"Azt hittem a rákokon felüli életformák már nem gondolkodnak így."
Miért? Magyarázd el a beszólogatás helyett, mert én ezt úgy értem, hogy belém csak úgy nem fog kerülni egy idegen petesejt, tehát ha valakinek belém ültetik a petesejtjét, az előre le van beszélve, hogy miért történik.
De épp ez az! Igenis számít, hogy mi van megbeszélve, hisz csak úgy nem kerül beléd egy idegen petesejt!
Vagy az van lebeszélve, hogy a tied, vagy az, hogy megszülöd valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!