Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom apámat (többi lent)?

Utálom apámat (többi lent)?

Figyelt kérdés
Elegem van belőle most összevesztem vele mert azt kerte vegyem ki a tojást én megyek ki a konyhából azt mondja hova mész mondom be jó fogtam kivettem a tojást de tényleg véletlenül gugoltam es messze volt az asztal es kicsit kb 2cm magasságról ledobtam 4db. De csak egy kicsit összetört akkor mit csinált lepofozott hát persze... azt mondja ezt azért kaptam mert lusta voltam jo. Bejön es azt mondja mi bajom mondom semmi.(nem sírtam) Azt mondja hogy en mindig úgy beszélek vele mint egy kutyával lehurrogom. Mondtam neki igen mert ő is így viselkedik velem mondtam neki en magamban feljegyeztem hogy miket csinalt is velem mikor kicsi voltam meg most is, joindulatból mikor elalaszik akkor kikapcsolom neki a tv-t de hat a parketta reccsent egyet hát felébredt es azt mondta nekem mi a f**** csinálsz nem mondok semmit kimegyek. Akkor ő is felébresztett egyszer en is lehurrogtam. Meg volt sértődve hogy én lesesztem őt. Kezdjük ott ő elég sokszor elalszik napközbe en nem es eddig ahányszor kikapcsoltam a tv-t ha reggel ha este mindig lecseszett. Jo akkor mikor kisebb voltam a fufrum volt bementem csattért hogy ne avarjon evés közben hát mit csinált neki lökött az asztal sarkának anya is mondta neki normális vagy? Akkor 2x csinált már olyat hogy megrángatott kezemtől fogva. Ez nemrég történt hogy nézem a tv-t a kanapén jön be veszi le a terítőt az ágyról(ne kopjon a huzat azért van rajta) mondom neki nehogy összegyűrd mit csinál ahogy esik valahogy osszegyűri leteszi mondom jóvan elegy wc-e bementem a szobájába neki le volt szedve persze ledobva fogtam szétterítettem a földön jon ki gyere ide mondom igen azt mondja tegyem vissza mondom neki majd ha te is az enyémet pedig szépen megkértem rá az elején nem hallgatott rá hát jo mondtam neki nem szedem fel elkezdett velem ordítozni jovan felszedtem mennek at kicsit könnyes szemmel azt mondja ide figyel velem ne csináld ezt de kozben a nyakamat fogja mondom hangosan ne folytogass kozbe rangatom a kezet kitekeri en meg lerantom es ellök nem estem el csak adott egy loketet. De mar egy jo ideje en is ugy beszelek vele hogy nem erdekelsz olyanokat mond nekem hogy hü*** pi*** meg kis hü*****erek. Mar azt hiszi hogy kihaznalhat en nem hagyom mar magam rajottem hogy miket csinal azt mondja hogy en ne dirigaljak neki mondom en enm is akarok meg azt mondja hogy ha azt mondom neked hozzál be inni behozol ha azt mondom neked vidd ki a tanyert ki is fogod vinni. En meg magamban mondtam hogy igen ki is viszem ha nem lennél velem ilyen en mindent csinaljak meg de o semmit legyek a csicskasa. Rettentoen utalom es csodalkozik rajta hogy en nem szeretem. Megszogtam csinalni amit mond ugyhogy egy szava se lehet. amiket írtam példát az mind megtortent de csak egy párat felsoroltam megis tudjatok miket csinal ja a multkor anyamat fejbevagta azt mondta neki hogy te nekem ne dirigaljal meg ezek mindenkit o verhet meg lecseszhet de mas ot nem ítelheti el k***ara elegem van belőle hogy megmeri utni a sajat feleseget en anyam helyebe itthagytam volan a gy*szba.meg azt mondta anyamnak hogy lusta kozbe o nem dolgozik anya tartja elma csladot meg apa is csak o mehesz anya mos takarit foz elemyg a boltba es lelustazza kezdjuk ott anyam 6:30 kell hetkoznap es este 22:00 meg sem al. De azert o a lusta mostmar ertitek miert utalom? Ti mit gondoltok az iylenekrol ìrjátok le légyszi.13l
2014. ápr. 19. 18:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vele megbeszélni? Hol élsz te már bróbálkoztam nem jött össze akkor már nincs miről beszélni. De azért mindenki válszá köszönöm.
2014. ápr. 19. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:

25 elmúltam és átérzem a helyzetedet. Az én apám agresszív, hazug, álszent, stb. Gyerekkoromban többször leköpködött, rendszeresen vert, folyamatosan verbálisan alázott, eltiltott még a nagyszüleimtől is és még oldalszám sorolhatnám. Valószínűleg engem okolt/okol az anyámmal kötött kényszerházassága miatt, anyám kb. 5 hónapos terhes volt amikor apai nagyanyám VÉLETLENÜL!!!!! rájött, hogy anyám terhes. (az ismert történetekből kiindulva feltételezem, hogy régimódi nagyszüleim miatt nősült)

Hogy miként szabadultam ki ebből a helyzetből, nem részletezném. Ha gondolod írj rám privátban, nagyon szívesen meghallgatlak és megpróbálok a lehetőségekhez mérten valami okos tanáccsal, javaslattal előállni! :)

2014. ápr. 19. 21:12
 13/15 anonim válasza:

elsősorban: helyesírásod 1-es. (odafigyelhetnél néha miközben írsz mert alig érteni valamit)

másrészt: az apád biztos valamilyen bunkó,nagyképű,tróger és agresszív vadállat lehet akivel nehéz szótváltani. itt még azt is kéne tudni hogy iszik e vagy sem? mert ha igen akkor ez természetes mert gyakran részeg. de ha nem, akkor ő magyarul egy PSZICHOPATA. vagyis elmebeteg. vigyázz az ilyen emberekkel!

2014. máj. 5. 23:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem iszik néha egy kis felest de az neki semmi meg ha berúg akkor csak dől jobbra balra
2014. máj. 6. 17:33
 15/15 anonim válasza:
Ezek alapján, az apád elmebeteg. a legjobb megoldás hogy a szüleid elvállnak és ezt feljelentitek a rendőrségen és a bíróságnak. mert így csak szenvedés lesz. 13 évesen már neked is van jogod elbeszélni mindent a bíróknak. engem akkor már rég kihalgattak.
2014. máj. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!