Miért ilyen kevés a rendes, normális édesapa?
20/F vagyok, és apám is egy undorító alkoholista volt, aki semmit nem törődött a családjával.
És sok helyen szintén ezt látom. Nem akarok általánosítani, de eddig sokkal több rendes édesanyát láttam, mint apát.
Rengeteg apa le se sz*rja a családját, vagy alkoholista, vagy egyéb probléma van.
Persze anyukákból is vannak ilyenek, de miért van az, hogy az apáknál jelentősen nagyobb az olyan emberek száma, akiknek nem való család?
"20/F vagyok, és apám is egy undorító alkoholista volt, aki semmit nem törődött a családjával."
Én 21/F vagyok és az én apám szintén alkesz volt. Mondjuk velem sajnos törődött, mert mindig megtalált, ha valakivel kötekedni akart és sajnos általában akart.
Gondolom azért ilyenek többször a férfiak, mert alapvetően férfiak és egy férfiben általában nincs annyi empátia, mint egy nőben (alapesetben), másrészt régen teljesen más volt a nevelés, mint manapság, keményebben fogták a fiúgyerekeket és valószínűleg többet is cseszegették őket, mint a lánygyerekeket és most ők ezt adják tovább.
Apám apja is sokat ivott, verte nagyanyámat és a családját és gondolom apám is azért lett ilyen, mert nem bírta magát túltenni a dolgon és csak ezt a példaképet látta maga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!