Elmondjam anyának? Vagy beszéljek a mostohaapámmal, hogy erről ne beszéljen senkinek? Félek a lebukástól
Anyával nagyon szoros a kapcsolatunk, kiskoromban egyedül nevelt fel. Szinte mindent elmondok neki.
Viszont vagy egy fiú barátom, akinek a családja elég gazdag (a szülőktől a még élő dédszülőkig, tényleg mindenki) és amióta jobb idő van, elmegyünk vezetni. Neki már megvan a jogsija, van autója is.
De én még 16 vagyok, nincs jogosítványom. A nagyszüleinek rengeteg földjük van, kezdetben csak ott mentünk, de mostanában megyünk külvárosba, vagy csak úgy összevissza (múltkor levezettünk a balatoni nyaralójukig).
Ma viszont meglátott a mostohaapám és én vezettem, nagyon ciki volt. Köszönt, de elrántottam a fejemet és úgy tettem, mintha nem vennél észre (velünk szembe jött).
Nem tudom, hogy most mit csináljak... Anya csak szerdán jön haza, szóval vagy az lesz, hogy elmondom telefonba és mire hazajön, lenyugszik.
Vagy nem mondom el, és beszélek a férjével, hogyha lehet, ezt ne hozza fel senkinek.
Vagy úgy teszek, mintha nem történt volna semmi és remélem, hogy elfelejti, vagy nem beszél róla.
De olyan rossz, hogy ezt nem tudja anya, mert emiatt (vagyis a srác miatt) sokat hazudok és rosszul esik ez nekem is valamilyen szinten. Csak félek, hogy nem engedné, hogy ennyit legyek vele, vagy nem tudom.
Szerintetek?
"bármennyivel megyek, nem félek, tök magabiztos vagyok és mindenről elfelejtkezek"
Nem szeretnem, ha szembejonnel velem.
A vezetesnek ezer apro reszlete van. Egyszer nem figyelsz oda, es elcsapsz egy csaladot. Szazotvennel mesz es hirtelen ott egy olajfolt - nem fogod tudni egyenesben tartani. Nincs tapasztalatod es konnyen vegzodhet tragediaval.
Pont az ilyenek miatt féltem én is a saját rokonaimat, mindig mondom hogy ők lehet hogy jól vezetnek, de vigyázzanak, mert sok az állat az utakon meg aki nem tud vezetni. Jézusom... lehet hogy nem vezetsz állat módjára te pont de hogy rutinod sincs, az is biztos, nem tudom ki felelőtlenebb, te vagy a barátod, amúgy én anyukád helyében marha szarul érezném magam, hogy szoros a kapcsolatunk, mégis azt írod hogy sokat hazudsz a srác miatt. Ha egyszer minden kiderül...
A tiszta lelkiismeret jobb.
És ne vezess, ne játssz ártatlan emberek életével, elég egy apróság amiben rosszul reagálsz és máris az ártatlan hal meg, mint általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!