Hogyan mondjam majd el anyukámnak?
Most volt itt egy kérdés, arról jutott eszembe.
2 hónapja van barátom és kb 1,5 hónapja mutattam be itthon. Amikor anya megtudta akkor megkérdezte, hogy mit tudok a védekezésről meg mondta, hogy nehogy terhes legyek, meg érdeklődött, hogy nem erőltet-e semmit a fiú. Azt mondta, hogy szeretne majd tudni róla ha már lefeküdtünk. Jó nevelést kaptam de sose volt olyan anyával a kapcsolatunk, hogy ilyen intim dolgokat megbeszéljünk. Amikor először megjött én azt se mondtam el neki csak észrevette. Nem tudom miért... de azt se tudom ezt hogy mondjam majd el neki. A legjobb barátnőm is azt hiszi, hogy majd elmondom neki de én úgy gondolom, hogy ez a kettőnk dolga, nem szeretném ezt kitárgyalni másokkal. Persze így ismeretlenül más. Mit tegyek?
17L
Miért kéne bármit is elmondanod? Semmi köze a nemi életedhez - persze, ha baj van, akkor azonnal közöld vele, de amíg semmi, addig szerintem hagyd a témát.
Nem is értem az ilyen szülőket, én nem lennék kíváncsi arra, hogy a gyerekem mikor feküdt le a párjával, mert az ő magányügyük.
én örülnék ha érdeklödne utána, lehet hogy az ember magánügye de néhe jó megbeszélni vele, mégis neki vannak már tapasztalatai.
Rolam pontosan tudja hogy már az előző barátommal(hozzá teszem 1 év után) lefeküdtem, nem mondtam el neki mert anno közölte velem h nem feküdhetek le vele...miután vége let rá pár hónappal összejöttem a mostani párommal, konkrétan rákérdezett h az előzővel lefeküdtem e, öszinte voltam vele, persze kiakadt de aránylag jól kezelte, mégis megint közölte velem h nem akarja h a mostanival is lefeküdjek (most vagyunk együtt fél éve) már nem mondtam neki hogy teljesen mind1, mostmár egyáltalán nem mondok el neki semmi ilyet mert csc hisztizne...tiéd legalább konkrét veled és elmagyarázza amit kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!