Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy fiút vert az apja...

Ha egy fiút vert az apja gyermekkorában, vajon felnőttként ő is hajlamos lesz ezt tenni a gyerekével/feleségével?

Figyelt kérdés
Nem provokáló kérdés,csak elgondolkodtam ezen.

2014. ápr. 13. 15:27
1 2
 11/16 panini válasza:
Véleményem szerint ő már csak azért sem lesz ilyen apa. Hiszen szörnyű dolgokat élt át. Egy épeszű ember az ilyentől a saját gyermekét megkímélni óhajtja, nem pedig osztozni vele a borzalmakon.
2014. ápr. 13. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Legtöbbször igen. Akit vertek, az férfiként verni fog, nőként pedig olyan pasit keres, aki veri, azért, mert számukra - bármilyen fájdalmas is ezt leírni - ez a normalitás, amit ismernek.
2014. ápr. 13. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Legalábbis nálunk nem. Apa sokat szenvedett gyerekkorában. Az apja verte őt, verte az anyját, nem foglalkoztak vele soha. Ő volt az egyetlen, aki katona évei alatt nem kapott csomagot.

Ebből tanult, és ő a legjobb apa a világon.

2014. ápr. 13. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Engem vert az apám kiskoromban méghozzá rendszeresen és bár még nincs gyerekem de sosem bántottam senkit.

Viszont öt még holtában is utálom és tökéletesen emlékszem mindenre amit velem és húgommal csinált.

És egyáltalán nem bánom h meghat.

25 F

2014. ápr. 13. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja. Mert ezt látta, ezt tanulta.
2014. ápr. 14. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
A gyerek es asszonyverès a legalacsonyabb moràlis szint ahovà egy ember süllyedhet. Ezt ne tanulja el senki!
jan. 27. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!