Vannak itt Boglárkák? Hogy tetszik a saját nevetek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, hogy a szüleitek ezt a nevet adták nektek? Csúfoltak a nevetekből kiindulva?
Szerintem ez a legszebb név, ha lányom lesz, ezt szeretném neki adni. Tudom, hogy nagyon felkapott, de mit tegyek, ha ez tetszik. :) A Bogi becézést különösen szépnek tartom, sok olyan véleményt olvastam, hogy kutyához kötik (egyébként soha nem hallottam ilyet), esetleg ebből volt kellemetlen élményetek?
2014. ápr. 11. 18:26
11/13 Baranka válasza:
Nekem a kislányom második keresztneve a Boglárka! És imádom a nevét! Azt szerettem volna ha az lesz az első, de apja inkább leszavazta és a Vivient akarta elsőnek!
12/13 anonim válasza:
Nem így hívnak, és egy darabig nagyon tetszett. Amióta azonban összefutottam egypár nagyon tahó Boglárkával, már nem tetszik. Mindig ők jutnak eszembe.
13/13 anonim válasza:
"Amióta azonban összefutottam egypár nagyon tahó Boglárkával"
Én is ismerek egy "tahó" Boglárkát. Nem mondanám, hogy tahó, de felnőttkorában az lesz, mert az anyja mindent ráhagyott. El van kényeztetve. Ha nem teljesítik a kérését olyan hangosan tud visítozni meg hisztizni, hogy a határon túli magyarok is meghallják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!