Szülők, rátok hogy tehet jó benyomást a fiatok barátnője?
A barátom szeretne bemutatni a szüleinek. De én nagyon tartok ettől. Náluk a családban mindenki gazdag, én pedig átlagos vagyok, nem vagyok tisztában olyan dolgokkal, mint ők.
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, vagy "rosszul indítani" náluk.
Még sosem volt senkim, nem voltam ilyen helyzetben. Nem tudom, hogy viselkedjek, hogy megkedveljenek. A barátom azt mondja, hogy elég kevés ember van, akit szeretnék, egymást se szeretik, szóval ne érdekeljen a véleményük... De nekem ez akkor is számít.
Nos, légy kedves, udvarias, semmi extra. Add magad, még ha közhely is :) Ha hosszabb távon is megmarad a kapcsolatotok, akkor úgyis jobban megismeritek majd egymást.
És a legszexibb ruhád ne erre az alkalomra tartogasd :)
Hallottam, hogy a kék ruha bizalomkeltő a leendő anyósban :D
Szerintem a színeknek tényleg van jelentése, és a kék színről igencsak pozitív dolgokat lehet hallani. Mindenesetre az tény, hogy a piros szexi ruhát felejtsd el, a zöld az nem valami stílusos egy ilyen alkalomra, és eléggé tapétába olvadó, a fekete ijesztő, a fehér egy ilyen alkalmon, ahol gondolom lesz vacsi egy merész vállalkozás, a lila túl gyerekes és bolondos, a szürke végképp tapétába olvadó, a mintásakkal óvatosan, a barna gusztustalan ilyenkor, a rózsaszín babás, a sárga sápadt. A kék nyugodt, gondoskodó, fiatalos, elegáns, intelligens :) én a kéket ajánlom :) Az ékszerekkel is csak óvatosan.. ha nagy, lógós fülbevaló mellett döntesz, akkor kisebb nyaklánc, kevesebb karkötő, ha nagy nyaklánc, akkor kisebb fülbevaló, kevesebb karkötő, és így tovább.... A sminked legyen mondjuk egy sima tusvonal, a vörös rúzst mellőzd :D A hajadat tűzd fel, ne csak egyegyszerű copfba, legyen ápolt, ne legyen zsíros, stb.... A lényeg, hogy ne legyél nagyon kihívó, de legyél ápolt, stb.... Azt szokták mondani, hogy tégy olyan benyomást a párod anyukájában, hogy tudja azt, hogy vigyázni fogsz a kisfiára :D Hajrá! Szorítok Neked! :)
Úgy, hogy önmagát adja.
Öltözz csinosan, de nem szexisen, legyél kedves és nyitott, de nem kacér és rihiröhi. Inkább többet hallgass és kevesebbet beszélj - és figyelj! Nézd meg őket alaposan magadnak, pláne, ha gazdagok. Nem kell pedálozni nekik, az a lényeg. Ha a pasid elfogadott, és melléd áll, akkor nincs gond. Vigyél egy csokor virágot a maminak, egy palack jó bort a papának és ennyi.
És nyugodtan öltözhetsz barnába is. Nagyon szép szín, visszafogott, a földet, az anyaságto, az elfogadást, a természet szeretetét, az alázatot szimbolizálja.
A kék ruha zavaró és idegesítő lehet (én pl. utálom, és nem örölnék, ha valaki egy estén át vibráló kékben fesztítene velem szemben az asztalnál)Willy neje, Kate csak azért viselte az eljegyzéséhez a kéket, mert a zafírgyűrűhöz öltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!