Miért ilyen anya?
Lány vagyok. Még itthon lakom, a hétvégén elhívtam hozzánk a párom..
Anyám meg.. elkezdte tenni a fejét. Mintha ő lenne a minta anya.. na meg tesóim és én leégetését a párom előtt. Ugyanezt csinálta múltkor is amikor bátyám elhozta a barátnőjét.. folyton megy a szapulás..
Meg felvesz ilyen mélyen dekoltált felsőt.. majd kibuggyannak a csöcsei, aztán cicanadrágot alatt fehér tanga bugyival.. szánalmas. Aztán ott hajolgat meg pucsítgat párom előtt.
Ez milyen már?? :D
Ott mutogatja azt a csoffadt valagát meg a szottyadt csöcseit.. :D
Mutogassa inkább annak a vén faszijának.. :D
De pedig hidd el, nagyon próbál "fiatalosan" öltözni. Csak nem jön össze neki. Mini szoknyák nyáron, mély kivágású felsők.. átlátszó nadrág..
Hát jahm, mondtuk már tesómmal mi is neki.. hogy azért nem kellene ennyire kirívóan öltözködnie így közel az 50-hez.
lehet elhanyagoltan erzi magat, es orulne ha kapna 1~2 szep szot h csinos, bar akk meg lehel meginkabb iyg oltozne, sztem annyira nem gaz, ha normalis alakja van, kis plusz nem szamit, meg szepen karban tartja magat, szoval sztem ne bantsatok :)
bar en siman dobok flortoket enyi idoseknek is, persze ha ugynezki mint irtam :)
akar lehet a bnom anyja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!