Anyukák! Főleg hozzátok szól a kérdésem (de apukákhoz is)! Ti a lányotokat nagyobb nyugodtsággal engeditek el a barátjához ha menstruál éppen? (többi lent kifejtve, mielőtt valaki furán nézne=D)
Figyelt kérdés
Szóval, én egy tizenéves lány vagyok, és csak érdekelne, a szülők (főleg anyukák) nézete ebben a témában. Gondolok itt olyan szülőkre akiknek van lányuk, és esetleg a lányuknak már barátja.(21. század..) Korban inkább 18 és az alatt gondolkodjunk. Gyakori a 15-16-17 éves lányoknál, hogy már van barátjuk. (Esetleg nemi életet is élnek a párjukkal.) Engem az érdekelne, hogy azok az anyukák akik ilyen helyzetben vannak és a lányuk még szűz, persze bennük van a féltés, hogy mit csinálhat a barátja meg ő?! Az jó ha van a szülő gyermek között nyíltság és őszinteség és a lány elmondhatja az efféléket. De az anyukák szívesebben engedik el a lányukat a barátjával, ha a lányuknak éppen meg van? Engem ez a téma csak érdekel. Kb mint egy 'közvélemény kutatás'szempontjából. Ki hogy áll hozzá a dolgokhoz? Igen, itt a menstruációnak van köze ahhoz hogy nyugodtabban engedik el a lányokat a szülők otthonról vagy sem.:D Lehet hogy kicsit összeszedetlenül fogalmaztam meg a dolgokat, elnézést, de sokat gondolkodtam már ezen és gondoltam megkérdezem. Anyukáktól, apukáktól várom az értelmes válaszokat!:) Hülyeségeket légyszíves ne. Csak érdeklődöm!:D Szívesen olvasnám, hogy kinek mi a nézőpontja és véleménye erről.:D További szép napot!:)2014. márc. 30. 17:09
11/15 A kérdező kommentje:
Szexuálisan teljesen fel vagyok világosítva. Tudom hogy így is szexelhet egy lány és azt is, hogy teherbe tud esni. Csak a vélemények érdekeltek! Köszi mindenkinek:)
2014. márc. 30. 18:55
12/15 anonim válasza:
Én vagyok éretlen de ti estek neki a másiknak találgatva...elárulom anno én sem éreztem különbséget a 15 és 16 éves kor között és a 2 LÁNYOM -nál se volt különbség....ti is csak azt írjárok LEHET különbség, szeretnék példát olvasni, mi az it egy 16 éves tökéletesen de egy 15 éves nem ért meg ha elmagyarázod.
Azért mert ti nem tudtok bánni a tinédzserekkel akár 15 vagy 16 évesek attól nem a gyerekek az éretlenek.
13/15 anonim válasza:
Hiába nyomkodtok, akkor se ;)
14/15 anonim válasza:
Jó, ha 16 vagy 15 mindegy, akkor ugye a 15 és 14 is mindegy, és a 14 és 13 is, és így tovább.
Szerintem is a 16 év a válaszvonal. Egy 15 éves gyerek. Épphogy elhagyta, vagy még általános iskolás. Azért kisiskolások mégse szexeljenek!
15/15 anonim válasza:
egy ennyi idős lánynak / fiunak halál mindegy hogy éppen mensizik-e a csaj vagy nem! ha esetleg valamelyikőjüket zavarja, akkor megoldják másképp...tapasztalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!