Egy ilyen hátba támadást mennyi idő után tudnátok megbocsájtani az anyukátoknak?
Még nyáron történt a dolog.Éjszakás voltam, de éjfél után egy kicsivel haza engedtek, mert nem volt munka. Mikor beléptem a lakásba láttam, hogy ott a barátom kabátja a fogason, és a cipője is.Meglepődtem, mert mielőtt elmentem dolgozni beszéltünk, és azt mondta, hogy Pesten van. Még jobban meglepődtem, amikor bementem a szobámba és nem volt ott.
Mentem, hogy megnézem a fürdőbe, és anyám szobájából nevetést hallottam.Gondolkozás, és kopogás nélkül nyitottam be. Gondolom nem kell részleteznem, hogy mit csináltak.
Nagyon megviselt a dolog.Én suli mellett dolgozok, hogy neki ne kelljen küszködnie, és Ő összefekszik a barátommal? 39 évesen egy 19 évessel? Egy percet se bírtam vele egy légtérben maradni.Még akkor éjjel apuhoz költöztem.Sokszor jött, hogy beszéljük meg, de én rá se tudtam nézni.Időközben hugommal is megromlott a viszonya, mert hugom nem meri bemutatni neki a barátját, és anyàm ezen fel van háborodva.
Már kicsit enyhült bennem a gyűlölet, sokszor eszembe jutt, hogy szinte egyedül nevelt fel minket.Mindig kétszinű ember volt mondjuk, de attól még Ő hozott a világra.
Apukám szerint itt lenne az ideje, hogy legalább szóba álljak vele, mert nagyon megbánta.Hiányzik is, de hogyan lehet egy ilyet megbocsájtani? 15 éves koromóta azt a fiút szerettem, több, mint 2 éve együtt voltunk, és azt hittem nagyon jól megvagyunk.Én nem normális még örültem is, hogy ilyen jól kijön anyuval...
Sokszor bocsánatott kért már, csak általában nem hallgattam végig, így inkább telefonon, sms-ben próbálkozott.
Őszintén szólva szerintem nem bánta meg. Csak ugye így apu egy forintott se ad neki (hugomnak ad csak), és én se segítem anyagilag.Bár, erre nincs bizonyítékom, csak szerintem ezért pedálozik ennyire.
Ettől még eszembe jutott mostanság többször is, hogy felhívom, de félek, hogy csak rosszabb lesz utána.
Anyádnak szinte egyedül felnevelni benneteket biztosan nem lehetett egyszerű, már ez elegendő ok, hogy törekedj arra, hogy ne gyűlöld, csak gyenge embernek tartsd.
Jellemzően a 39 éves magányos nők az érzelmileg leglabilisabb célcsoportok egyike (közelgő 4. X miatt), akik különösen vágynak a törödésre, sokszor arra is, hogy maguknak bizonyítsanak (még mindig fiatalos vagyok). Kémeknek is tanítják, hogy sokkal inkább érdemes próbálkozniuk egy 39 éves nő behálózásával, mint egy 41 évesével (aki már elfogadta, hogy elmúlt 40).
Gondolom a sérelmed azért olyan súlyos, mert az első komoly barátodról van szó, akivel hosszútávon is el tudtad volna képzelni az életet, így tökre érthető hogy miért érzel így, de próbálj nemes lelkű lenni és ezen változtatni.
36F
Azt irod, hiányzik az édesanyád. hogy már nem egyszer bocsánatot kért. Hogy ma még nem tudsz megbocsájtani, és indokokat keresel , miszerint csak azért mert édesapád akarja, és a pénzért, és hogy nem őszinte stb.
Velem nem történt olyan sulyos dolog mint veled, azt azért tudd, hogy nem csak az édesanyád aki megbántott téged, hanem a fiú is. Egy olyan fiú, aki normális, stabilan szeret téged, sosem lenne képes az édesanyádra lehetséges szerelmi partnerként tekinteni. A fiúval is lehet gond, ritka hogy olyasmi történik, nem érdemel meg téged az a fiú. Édesanyáddal akkor fogsz tudni jó viszonyban lenni, amikor a te fiúd, férjed csakis és kizárólagosan a te édesanyádként tekint rá. De már olyan nem lesz mint azelőtt volt az édesanyáddal való kapcsolatod. vagy csak nagyon soká. Sok boldogságot.
Gyerekek, annyira jók vagytok.. mindenki az anyját szidja hogy mekkora egy ringyó volt, de ne felejtsétek már el, hoyg a vásárhoz két ember kell, a srác is UGYANÚGY hibás, mint az anyja... sajnálom kérdező, de nem hiszem hogy anyád csak úgy el tudta volna csábítani a pasidat, hogyha ő nem lett volna benne... érted mire gondolok.
Mindenesetre elég gáz egy dolog, és teljesen igazat adok a legtöbb válaszolónak.
Tudom, hogy a fiú is hibás volt, nem is beszélek már vele se. Mégis inkább anyura haragszok. Fele annyira se ítélem el a volt barátomat, mint anyut.
Köszi az össze választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!