Magyarázza már el valaki, miért csinálja ezt? Kezdek iszonyatosan kiborulni.
A volt munkahelyemre protekcióval vettek fel apám révén, majd egy év után mondtam fel ott. Az hogy felmondtam, nem volt véletlen,ugyanis a volt munkahelyem minden volt csak leányálom nem, hogy szépen fogalmazzam meg. Kifizetetlen munkabérek,kényszerszabadság februárban mert fizetés nincs, gyűlölködő munkatársak mindig minden körülmények között,állandó hétvégei műszak + éjszakáztatás, úgy, hogy volt, hogy előtte nem is szóltak nekem hogy benn kell maradnom X ideig,szexuális zaklatás stb. És ezek csak nagy vonalban a részletek, azok közül amik velem történtek meg. Akkor képzelhetitek a többit. De nem ez a lényeg,hanem az, hogy egy időre munkanélküli lettem egy másik hely miatt, ahol kirúgtak, aztán közmunkás lettem és mit ad isten, apám már megint kavarja a sz*rt, hogy oda hogyan vegyenek vissza oda, úgyhogy hogy én kristálytisztán megmondtam, hogy oda többé a büdös életben nem megyek,már csak büszkeségből se.
Mit tegyek , hogy ne kelljen visszamennem? Mi ilyenkor a teendő? Bárki bármilyen tanácsot! Hol és hogyan lehetne új munkát kapni?
HELP, HELP, HELP!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!