Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti megengednétek a 16...

Szülők, ti megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy elmenjen kozmetikushoz és megcsináltassa a szemöldökét?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem szedni a szemöldököm, mert szinte már összenőtt. Sajnos most nagyon rossz formája van, egyenes teljesen és egyáltalán nem áll jól, pedig szép arcom van, de egy rossz szemöldök sokat tud rontani az összképen, ezért is egy kicsit önbizalomhiányos lettem. Anyának felhoztam a témát, de egyből leszidott hogy hülyeség, minek nekem ez, pedig már mások is mondták hogy nem előnyös. Nem öltözködök ku*vásan (bocsánat a kifejezésért), jótanuló vagyok. Szerintetek elmenjek titokban megcsináltatni, vagy hagyjam az egészet és tényleg hülyeség? Mindennap vonatozok, sok emberrel találkozok, de szinte nem merek senkinek se a szemébe nézni...Tudom hogy butaságnak tűnik, de egy rossz szemöldök tényleg sokat tud rontani.

2014. márc. 26. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is csináltasd meg.

engem anyum 8. osztályos koromban fizetett be a kozemtikushoz, utána már havonta jártam.

2014. márc. 26. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem saját maga vitt el.. 14 évesen. S ata is kb félévente megyek,mert nekem is olyan szemöldököm van h esélytelen magamnak szedni..
2014. márc. 26. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg amíg anyukád pénzéből csinálsz ilyen akciókat, beleszólhat. Persze ez nem jelenti, hogy magadnak nem szedheted ki... ;) Nézd meg a neten, van egy képsorozat, hogy kell szép pontosan, egy ceruza segítségével. Pofon egyszerű, és a pénzed is költheted másra. Festeni miért szeretnél? Ha sötét, várd ki a nyarat, ha szépen lebarnulsz, tökéletesen fog passzolni a bőrödhöz és olyan leszel, mint a "dél hercegnője" :) Ha világos, halványan, óvatosan húzd át szemceruzával, vagy spirállal. Felesleges ezért fizetni. Én nem vagyok egy engedékeny típus, de ebben az esetben azt hiszem, te tényleg nem kérsz sokat, anyukádnak kéne engednie, csak szerintem felesleges rá pénzt költeni, és lehet ő is így gondolja.
2014. márc. 26. 21:01
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Megengedném..engem anyukám küldött..

Attól függ hol..

A szülőhelyemen1000 ft szempillafestéssel együtt a szedés festés...

A lakhelyemen 2500...

Nagyon változóak az árak..

2014. márc. 26. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellene győznöd, h te így nem érzed jól magad, és mennyivel jobb lett volna, ha eleve nem magadnak barmolod szét, hanem szakember csinálja.

Én is 14 voltam amikor Anyukám elvitt kozmetikushoz, nem igaz, h ez olyan furcsaság lenne.

2014. márc. 26. 21:32
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Engem sem engedett annak idején anyukám. Nem voltam boldog, de mivel zavart a szemöldököm, megtanultam kiszedni magamnak :D
2014. márc. 26. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
13%
Én 15 évesen titokban piercinget lövettem, pedig anya tiltotta anno. Nem csapott patáliát. Menj el, utána mit tud kezdeni? Leborotválja az egészet?
2014. márc. 26. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is 14 évesen voltam először, nem szedtem előtte magamnak. Utána már meg volt a minta és könnyebben tudtam normálisra szedni magamnak is. Szerintem menj el.
2014. márc. 27. 00:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Viszont szerintem elsőre csak szedesd ki, ne festesd..a szedés ha nem figy fel sem fog tűnni neki, mert csak az összkép lesz jó...
2014. márc. 27. 07:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szülőként a festést nem engedném még meg neki, de a szedést minden további nélkül. Én is szedettem sokáig, aztán megtanultam magamnak kiszedni. A vonala már megvan, így csak az újonnan kikandikáló szálakat kell kiszednem. Ha valamiért nem tudom szedni és eltűnik a vonala, akkor ismét megyek kozmetikushoz. Pont azért engedném meg a gyerekemnek, mert semmi rossz nincs benne, ugyanakkor inkább velem, a tudatommal akciózzon, mint a hátam mögött. Ha már ebben sem lehet tiniként egy anyában bízni, akkor később nagyobb dolgokkal sem biztos, hogy hozzám fordul majd segítségért.
2014. márc. 27. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!