Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne megbeszélnem ezt...

Hogy kéne megbeszélnem ezt anyával?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és minden hétvégén elmegyek haverokkal bicózni 3 fiú fiatalabbak nálam 1 évvel, de anya úgy tudja h barátnőkkel megyek mivel ő nem enged fiukkal lógni. Ma is pl mikor hazajöttem az várt h hol is voltál te szombaton? mert munkatársa látott minket és úgy adta vissza h két fiúval biciklivel mentem az erdő fele...hát persze kombinálni kell...na oké de anya meg nem tudja h velük lógok így mindig ki kell találni vmit mivel én azzal h engem fiúkkal látnak őket szégyenítem le mert hogy engem mindenki ismer rajtuk keresztül...szval ha még el is mondanám h fiukkal vagyok akk nem engednének :// mit kéne csinálnom?
2014. márc. 24. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Őszintén elmondod a dolgokat, ez a legjobb megoldás, később ebből lehet a legkevesebb gond.
2014. márc. 25. 02:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Na megbeszéltem vele :D nagy nehezen megértette csak annyi hogy ne nagyon mászkáljak a városba e az legyen h csak fiúkkal vagyok :D de juuj most nagyon örülök hogy nem lessz ez az egész titkolózás :D és hogy megbízik a fiukban
2014. márc. 25. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!