Hogy kéne megbeszélnem ezt anyával?
szépen leülni, és őszintén elmondani! Jobb -ma veszekszik, mint holnap másoktól tudja, és nem azt-úgy ahogy láttak! Az emberek hajlamosak szépíteni -túlzásokba esni...Bátorság-sok sikert!
61/F
2014. márc. 24. 20:47
Látom szeretnek lepontozni... (csak azért írtam, mert még nem szólta, és talán fognak...Nagyobb öröme ne legyen a sok buta féregnek Brrr)
2014. márc. 24. 20:49
Őszintének kéne lenned a szüleiddel, különben nem fognak soha bízni benned.
2014. márc. 24. 20:56
4/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyszerűen mondd meg az anyukádnak, hogy jobban kijössz a fiúkkal, mint a lányokkal. Vagy legalábbis azt, hogy jobban lehet velük biciklizni. Megmondhatod, hogy eddig is velük voltál, és nem történt semmi, egyszerűen a haverjaiddal lógtál. Szerintem (a kapcsolatotoktól függően), ha jól vezeted fel, (jó a kedve, mert pl. jó jegyet szereztél az iskolában, kitakarítottad a szobádat, ilyenek) akkor nem lesz hozzá kifogása. Más lányok is szívesen töltenek időt fiúkkal, nem minden olyan, mint egyes romantikus filmekben, ahol ha az ellenkező nemek barátkoznak, az már rögtön esküvőhöz vezet.
Remélem valamennyi segítséget tudtam nyújtani. :)
2014. márc. 24. 20:57
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D annyi hogy már kb fél éve így megy h titkolom és unom...csak anya meg mindig úgy enged el h ne fiukkal legyek...én meg magamban huuha és ez így nehéz...nem tudom mért nem engedik..van egy bnőm aki pl 4 fiúval szilveszterezett és 2,5 évvel fiatalabb nálam..:S
6/12 anonim válasza:
Ha tényleg csak annyiról van szó, hogy ezek a fiúk sima barátok és csak haverként lógtok együtt akkor nem értem, hogy ezen mit kéne fennakadnia az anyukádnak. Azzal, hogy elzárja előled a másik nemet az még ott lesz. Én is általánosban csak fiúkkal lógtam, bár az én anyukám engedte. Viszont voltak más anyukák akik mondták a magukét, hogy hogyan engedheti. Istenem a sok begyepesedett...! Na a lényeg, hogy menj oda anyukádhoz! Mondd meg, hogy csak barátként tekintesz rájuk. Felajánlhatod, hogy bemutatod őket neki, a szüleik számát is megadhatod, hogy legyen egy kis biztonság érzete. A lényeg, hogy nyugodtan, lényegre térően, határozottan,a barátaid mellett kiállva mondd el az igazságot. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, de majd túl teszi magát. (sok sikert!)
2014. márc. 24. 21:08
"fél éve így megy h titkolom és unom"
Igazad van, belül érzed, hogy ez nem jó
"csak anya meg mindig úgy enged el h ne fiukkal legyek"
volt valami előzménye?
"van egy bnőm aki pl 4 fiúval szilveszterezett és 2,5 évvel fiatalabb nálam..:S"
Azért ne az legyen az etalon, hogy a 13,5 éves barátnőd 4 fiúval szilveszterezett, jó...?
2014. márc. 24. 21:10
Egy kicsit vissza kéne fognod magad. Nekik meg egy kicsit jobban el kéne engedniük. Akkor találkozna az elképzelésetek.
Amúgy meg: "anyu, jobb szeretnéd, ha leszbikus lennék?"
2014. márc. 24. 21:15
9/12 A kérdező kommentje:
hát előzménye nem volt hogy nem enged szval nem értem :S viszont annyi hogy 3 fiú abból az egyik szerelmes belém de nagyon rendes és megérti hogy csak barát, a a másik kettő is nagyon rendes bár az egyk az úgy van vele h ő eltudna velem lenni csak nem akarja megbántani a másik srácot....de nagyon féltenek és fontos vagyok nekik szval tényleg nincs kitöl féltenie anyának..és tudja h ismerem őket és h haverok csak azt nem h találkozok is velük
10/12 A kérdező kommentje:
Most is tudják hogy beszélni akarok anyával és ők is totál kivannak hogy mi lessz...az egyik pl azt mondja ha úgy van hogy balhézik anyum akk kenjek mindent rá mert nem akarja h nekem legyen ebböl bajom
Kapcsolódó kérdések: