Hogy győzhetném meg?
Nem kopik a gyantától (s epilátortól) sem. Csak valamivel tovább tart a simaság, és nem szúrósan nő vissza.
Ha be mersz vállalni még egy veszekedést, akkor önhatalmúlag legyantáztatod kozmetikussal.
Borotvát, krémeket nem ajánlom, illetve CSAK akkor szőrtelenítsd, ha tényleg extra sok vagy túl sötét. A szőke pihék senkit sem zavarnak. Akkor se, ha sok van belőlük.
A borotvalas elvagja a szorszalat, ettol az erosodik. A gyantazas gyokerestul kitepi, ettol az ritkul.
Van zsebpenzed? Parszaz forintel veszel hideggyantat, kezed kozott felmelegited, es gyorsan legyantazod magadnak. Ha sotet szinu a szor, akkor viszont endokrinologushoz menj el, mert hormonproblema. Ha vilagos szinu es nem tul sok, inkabb hagyd, ne epilald.
Beszélj vele még egyszer, el kellene fogadnia, hogy ez a te tested és nem nagy változásra vágysz.
Egyébként én borotválom a karom (mert az az egy test részem ami kipattog a gyantától) Jelentem nem szőrösebb mint volt, bár a lábam is ugyanúgy néz ki mint eredetileg ha lusta vagyok szőrteleníteni. Szóval a mítoszokat el kellene kerülni, mert valós alapja nincs a borotvaszidásnak.
Jesszus, még mindig él ez a népi tévhit?! Attól, hogy borotválod az x testrészedet, egy picit sem fog erősödni. Mikor elvágod a szőrszálat, az elkeskenyedő vég helyett lapos vég alakul ki, és ez adja a "szúrós" érzetet. Ha abbahagyod valami miatt, akkor pedig idővel visszakopik hegyesre. A gyanta viszont tényleg ritkíthat, mert x alkalom után kinyírja a szőrtermelő mátrixot, így a tüsző is elhal.
Inkább csak anyuci be akarja betonozni a kicsilányt, vagy épp sötét, mint az éjszaka, és bacik utánanézni a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!