Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak van igaza vagy nekem?

Apámnak van igaza vagy nekem?

Figyelt kérdés

Én csinálom itthon a házimunka nagy részét, és ezért nem éppen a legjobb ruháimat veszem fel. Melegítőnaci+nagy póló általában. Nem valami csinosak, de ezeket nem bánom ha összekoszolom főzés, mosogatás, takarítás közben, vagy ha éppen valami koszos dologgal kell törődnöm, kimenni a kertbe csinálni valamit stb...

Cserélem őket persze ha piszkosak lesznek, de szintén ilyen ócskább nadrágra és pólóra szoktam.

Apámék azzal szekálnak hogy miért nem öltözök csinosabbnak itthonra, vettek márkás melegítőt is nekem. Tényleg csodaszép (az ára is az volt...) de baromira sajnálnám ha elszakadna, vagy leborítanám valamivel. Őt is megértem hogy azért vette hogy csini legyek, de ilyen (drága) cuccom nem lehet csak úgy.

Szerintetek megérné a legjobb cuccaimat hordani itthonra? Ha elmegyek itthonról úgy is csinosan öltözök fel (farmer, csini felsők) de itthon úgy is mindig dolgoznom kell. Ti hogyan öltözködtök?

2014. márc. 21. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Én is ócska cuccokban vagyok itthon. 3 pici gyerekem van, szóval én egész nap nyomom az ipart, így is minden másnap tiszta ruhát kell felvennem, mert tiszta maszat lesz :)
2014. márc. 21. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Azért szerintem van átmenet is a végletek között. Nekem vannak olyan szoknyáim, amiket kintre nem veszek fel, de itthon szívesen hordom. Főzéshez kötényt kötök, így a ruhám általában megússza. Mindamellett én meg lennék sértve, ha apa ebbe beleszólna.
2014. márc. 21. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

A köztes megoldást javasolnám.

Nagyon elnyűttet sem kell hordani otthon.

Képzeld,ha párod lesz,és hazajön a munkehelyéről,ami tele van illatos ,jól öltözött nőkkel, és otthon egy bőpólós,foltos,büdös,féligkoszos,ápolatlannak tűnő feleséget talál.

Apádnak is igaza van,meg Neked is.

2014. márc. 21. 18:30
 14/14 A kérdező kommentje:
"foltos,büdös,féligkoszos,ápolatlannak tűnő" Ez azért durva, nem vagyok büdös, és nem is úgy nézek ki mint egy csöves.
2014. márc. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!