Hogy képzeled a ideális/tokáletes szulot? És mien a szulod valójában?
szerintem az ideális szülő sikeres az életben és ezt az identitást adja át a gyerekének (gondolkodásmód, talpraesettség, szocializálódás, stb)
valójában a szüleim mindenben támogatnak, csak épp az identitást nem kaptam meg
szóval bármit akarok segítenek benne, és mindig utólag megtudom, hogy nem vezet sehova és kudarc kudarc hátán.
(pl modell akartam lenni, beírattak modellképzőbe, még se lett belőlem az, akartam festeni, megvettek minden ecsetet, festéket, még sem lettem festő, de még kicsiben sem, imádtam sportolni, járhattam aerobick órákra, felnőve mégsem maradt meg a sportszellem, fizették a fősulit, erre külföldön dolgoztam)
szóval úgy érzem valami mégis hiányzik belőlem, amit nem kaptam meg tőlük.
Pénzeljenek, főzzenek, a továbbiakban meg hagyjanak azt csinálni amihez kedvem van, de ha beszélgetni van kedvem akk figyeljenek.
Nekem nem főz senki, nem kapok pénzt, sok szabály van de ha lelkizős kedvem van, akkor el vannak foglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!