Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha édesapátoknak...

Mit szólnátok ha édesapátoknak már a negyedik nötöl születne gyereke?

Figyelt kérdés

Ö 44 éves. Anyukám volt az elsö felesége, én 19 éves vagyok. A másodiktól két fia van 13 és 12 évesek. Tavaly vált el a harmadiktól, van egy 4 éves kishúgom. Most a barátnöje terhes töle. A csaj egyébként 30 éves.

Fizeti amúgy a gyerektartást rendesen, sôt nekem vett egy lakást nyáron, mert szeptemberben egyetemet kezdtem. Szóval ilyen téren rendes. Egyébként törõdik is velünk, bár van hogy pár hétre elfelejt, olyankor heti egyszer felhív. Most hogy van ez a nôje vele törödik többet, ami ideje van azt a kishùgomra szánja inkább. Amit megértek, ô a kicsi, eddig ô élt családban, valamikor kerekperec megmondja apunak 4évesen, hogy csak vele legyen, ne menjek se én, se az öcséim. Az öcséimet sem hivja heti egynél többször mostanában, de szerdánként mindig elviszi ôket focizni, utána is elmennek enni. Ha megszületik a baba, akkor gondolom méginkább háttérbe szorulnk. Ezért nem értem miért kell négy nõtõl gyereket vállalni.

Máskor egyébként rendes, engem is elhív ide-oda, tesóimmal is szervez kôzös programot, hogy együtt legyünk. Vagy csak elhív este pizzázni.

2014. márc. 20. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mit szólnék? Nem forgolódnék álmatlanul miatta, ha közben rendesen bánik velem és tisztel engem, meg a féltestvéreimet is.

Inkább azt kívánom, bárcsak lenne még 10 testvérem, de közben rendes lenne a fater. Ehelyett még nem csinált gyereket más nőnek (de csak mert védekezik, lenne kitől...), de közben meg egy primitív senkiházi.

Örülj neki, hogy ilyen.

2014. márc. 20. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

ha most 44 eves akkor meg lesz egypar feltesod, jo karban van az apad az tuti;-)))

Mellesleg en nem ismertem az apamat aki tudomasom szerint 6 szor nosult. en voltam az "elsoszulottje" de mar a korhazban se latogatta meg az anyamat. ehhez kepest apad nagyon szepen gondoskodik a sok utodjarol.

2016. jan. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!