Szerintetek szűljek egy negyedik gyereket?
Nekem is 3 lányom van. Mi nem alkarunk negyedik gyereket, párom sem vágyik kisfiúra. Én csak akkor szülnék, ha gyereket akarnánk, és nem kimondottan kisfiút vagy kislányt.
Megjegyzem, nem te nem tudtál a párod kedvére tenni. A gyerek neme kizárólag a férfi ivarsejtjein múlik. A pontos megfogalmazás, hogy ő nem tudott neked fiút csinálni.
Ha csak azért szülnél, hogy fiatok legyen, akkor inkább ne!
Ha kislány lesz, akkor majd elül valahol a sarokban mert felesleges? Vagy örökbe adod és addig próbálkoztok amíg össze nem jön az áhított fiú?
A nagyapám mindig fiút akart, született 5 lánya. Mindegyikkel azt éreztette, hogy csak másodosztályú ("nincs családom csak lányaim"). A lányainál is lányok születtek. Velünk se bánt jobban. A férjemnek és nekem született két fiunk, ők az első dédunokái. Az öreget a fene majd megeszi, hogy láthassa őket, de aki nem kíváncsi rám, mert én csak egy "cselédnek való" vagy "sarki munkás alapanyag" vagyok az a fiaimra se legyen kíváncsi.
Ó, csak azért, hogy legyen egy fiú is, nem. Gondold el, akkor ha fiú lenne, akkor a férjednek ő lenne a kedvence talán, és a lányok nem annyira. Talán annyira rajongana érte, hogy fiú, hogy még el is kényeztetné.
Amúgy meg ha a negyedik is lány, akkor mi van? Akkor azt mondod majd a kislánynak, hogy ó te egy tévedés vagy, csak azért születtél meg, hátha fiú leszel, de hát sajnos, te i s csak egy lány lettél, szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!