Lakást szeretnénk venni. Szeretnék negyedik emeletit, mert az anyósom egy lusta 140 kilós szörnyeteg és ha a negyediken lakunk remélhetőleg nem gyakran fog feljönni hozzánk! Mit tegyek?
Szerintetek mennyire kellemetlen a negyediken lakni? Eddig csak családi házban és emelt földszinten laktunk. Megéri?
Van egy fél éves lányunk és majd szeretnénk neki tesót. Viszont anyóst mindenképp távol kell a gyerekektől tartani, mert egyszerűen nem hajlandó kezet mosni, mielőtt felveszi a babát. Ebből a lányom kb 3 hetes korában nagy balhénk volt. Állandóan tele van a ruhája kutyaszőrrel és sokszor büdös is, mert a szappan nem a jóbarátja.
A hab a tortán, hogy mivel dagadt mint egy disznó, nem hajlandó levenni a kutyaszaros cipőjét, és úgy bemegy a szobába, hiába szólok rá. Persze aztán majd az én gyerekem fog négykézláb közlekedni azon a szőnyegen. Ki tudja milyen kórokozókat hagy maga után, amit a porszívó nem képes eltüntetni. Nem látok más megoldást! Szerintetek meg fogom bánni, ha a negyedikre költözünk?
Nagyon tetszik ez a kérdés. :D leleményes vagy.
Amúgy ha nincs felttetek senki az nagyon jó, nem kell éjszakai kopogós cip´öt hallgatni.
De azért az anyósod az a férjed édesanyja, még ha utálod is az marad. ezt ne felejtsd mikor megalázóan beszélsz róla. Ha a te anyukád lenne, nem túl megnyer´ö akit, még lehet te is szégyelsz , elég szarul esne, ha férjed kétpofával szidná azért, nem?
A harmadik válaszolónak:
Próbáltam már megbeszélni a kézmosás témát, magyaráztam bacikrók, ki nem épült immunrendszerről, arról, hogy nekem mindennél fontosabb a gyermekem egészsége.
Annyit értem el, hogy pár hónapig nem beszéltünk, és elpanaszolta a fél világnak, milyen megalázó dolog történt, kezet kellett mosnia.
Sajnos a fiára sem hallgat, mert semmibe vesz és hülyének néz mindenkit. :-(
Mi harmadikon lakunk.Kicsit zavaró,amikor a felsószomszéd cicája elkezd játszani egy ping-pong labdával a laminált padlón,de kibírható.Meg sokat fúrnak az emberek a lakásukban,és ez néha már-már idegesító.
De pl egy utcával arrébb vannak 4 emeletes panelek,és ott lift sincs.Annyi,h akkor olyan babakocsit kell venni,ami könnyű.
Amúgy a gyereket meg nem kell félteni mindentől,emrt csak allergiás lesz.Sokkal erősebb lesz az immunrendszere,ha találkozik a bacikkal,bár tény,h én sem örülnék,ha valaki kutyaszaros cipővel bemászna.De a kutyaszőr szerintem nem téma.Én is állandóan cicáztam baba koromban is:)Ippeg,h mászni tudtam,máris spuri a cica után.
Tudod, ha már mászni tud az más. Addigra már van valamennyi immunrendszere, de hogy valaki egy 2-3 hetes babát úgy akarjon felvenni, hogy nem hajlandó kezet mosni, az már szerintem nagy ostobaságra vall.
Ráadásképp úgy jött be a kórházba, mikor megszültem, hogy napok óta hasmenése volt. És persze akkor sem értette meg, hogy a baba-mama szobába nem jöhet be SENKI, ha a baba az anyával van. Pedig szerintem pont az ilyenek miatt írják ezt ki minden kórterem ajtajára.
És persze akkor is nyúkált a gyerekhez, és megsértődött, hogy elhúztam előle.
Könyörgöm! Normális az aki folyamatos hasmenéssel bemegy az újszülött osztályra, ahol állandóan hozzák-viszik a pici babákat. A folyosóra se szabadott volna bejönnie, ugyanis ott hozták el mellette a szülészetről az éppen megszületett piciket is.
Ennyi fogalma van a higiéniáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!