Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakást szeretnénk venni....

Lakást szeretnénk venni. Szeretnék negyedik emeletit, mert az anyósom egy lusta 140 kilós szörnyeteg és ha a negyediken lakunk remélhetőleg nem gyakran fog feljönni hozzánk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire kellemetlen a negyediken lakni? Eddig csak családi házban és emelt földszinten laktunk. Megéri?

Van egy fél éves lányunk és majd szeretnénk neki tesót. Viszont anyóst mindenképp távol kell a gyerekektől tartani, mert egyszerűen nem hajlandó kezet mosni, mielőtt felveszi a babát. Ebből a lányom kb 3 hetes korában nagy balhénk volt. Állandóan tele van a ruhája kutyaszőrrel és sokszor büdös is, mert a szappan nem a jóbarátja.

A hab a tortán, hogy mivel dagadt mint egy disznó, nem hajlandó levenni a kutyaszaros cipőjét, és úgy bemegy a szobába, hiába szólok rá. Persze aztán majd az én gyerekem fog négykézláb közlekedni azon a szőnyegen. Ki tudja milyen kórokozókat hagy maga után, amit a porszívó nem képes eltüntetni. Nem látok más megoldást! Szerintetek meg fogom bánni, ha a negyedikre költözünk?

2008. jan. 23. 10:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
99%
de hát akkor miert lett kiemelve? ez furcsa
2010. nov. 24. 14:19
 22/30 anonim válasza:
100%
csak arra vigyázz hogy ne legyen lift, mert majd aval fog sokat hozzátok járni...
2010. nov. 24. 16:25
 23/30 anonim ***** válasza:
85%

jaaaajj de meg tudlak érteni!!!:))) rokon lelkek vagyunk. Hála istennek, nekem nem kell elköltöznöm, mert 3 hónapja vérig sértettem anyósomat és soha többet nem hajlandó szóbaállni sem velem, sem a férjemmel. Pedig nekem volt igazam mindenki szerint, de nem hajlandó beismerni. Egy végtelenül buta és bunkó nöszemély, a lányom a káromkodáson kívül mást nem tanult volna töle... de ez a probléma is megoldódott.

Szerintem jó ötlet, ha a negyedikre költözöl, így sértödés sincs és mégsem fogod gyakran látni.:)

22/L

2010. nov. 24. 17:52
 24/30 anonim válasza:
72%
Kedves 17.52! Légyszives adjál nekem is tippet hogy mivel bántottad meg az anyósodat. Sajnos az én anyósom is egy nagy bunkó a kézmosás neki sem az erőssége sőt még a ruháját sem szereti mosni és folyton fokhagymát zabál.Nagyon bírnám ha lepattana rólunk. Sajnos elég vastag bőr van a képén ezért lepereg róla minden.
2010. nov. 24. 23:42
 25/30 anonim ***** válasza:
29%

Egy gyereknek 10 kiló koszt meg kell ennie ahhoz, hoyg egészséges immunrendszere alakuljon ki.

Te ne haragudj, de te nem vagy normális, ha anyósod szerint választassz lakást! Olyat vegyél, ami nektek jó! Amikor lakást választassz, magatokra gondoljatok!Te pedig nőjj fel, tanulj meg udvariasan, de hatékonyan kommunikálni - az anyósoddal is. De ne várd, hoyg mindenki mindig mindent úgy fog tenni, ahogy te elképzelted!

Menekülsz? Vag ymi bajod? A problémáid elől nem tudsz elfutni. Tanulj meg együtt élni az anyósoddal, és nyugodtan vegyél kertes házat, vagy földszinti lakást.

Vagy menekülj Új-Zélandra!

2010. nov. 25. 09:44
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Gondlom, hallja amit mondassz, csak rá szeretne vezetni, hogy az unokáit ne tartsd ennyire steril környezetben.

Nem beteg a gyerek, látod, túléli, ha néha hozzáér a nagyanyja.Nézd meg Thomas Balmes Babák című filmjét!

Ha már magyarázni kell!!

A gyermekeinknek nincs szükségük rá, hoyg FOLYAMATOS erős kontroll alatt legyenek.

És ha bajod van, akkor azt kell megoldani, fel kell vállalni a konfliktust. Ezekkel a kerülő manipulációs utakkal csak magaddal tolsz ki.

Egyébként lehet élni a negyediken is.

2010. nov. 25. 09:49
 27/30 anonim ***** válasza:
91%
2010. nov. 25. 09:50
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
"De én az itteni életemet nem adom fel, a barátokat, a munkahelyet. Nem olyan egyszerű az, hogy összepakol az ember és elköltözik pár száz kilóméterrre" Hát tudod, én bizony feladnék mindent, és hanyatt-homlok menekülnék egy másik bolygóra, vagy szíven szúrnám magam, ha olyan fiút neveltem volna, aki egy ilyen szörnyeteget vett feleségül.
2010. nov. 25. 10:29
 29/30 anonim ***** válasza:
69%
Írd meg az elérhetőségét privátban, majd én móresre tanítom a vén szípírtyót!
2010. nov. 25. 12:51
 30/30 anonim ***** válasza:
4-re költözni, mert eleged van anyósból? Teljesen végig gondoltad ezt, mondjuk klassz lehet, hullafáradt gyerekekkel, felcuccolni a 4-re. Vagy mondjuk fent marad vmi fontos kellék (egy cumi, egy papír) és járhatjátok meg újra és újra...
2010. nov. 25. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!