Párom hozzánk akarja költöztetni a tíz éves lányát. Ilyen esetben jó ötlet?
"Én a párom helyében ott hagynám a gyereket ahol van. Nincs pénzünk még egy kályhára."
Tehát te simán otthagynád a saját gyereked, hogy kedvedre szexelj és különben sincs pénzed még egy kályhára.
Ugye rendesen védekeztek, nehogy terhes legyél??? Nem lenne jó sorsa veled egy gyereknek.
Átmennék egy nagyobb lakásba (1,5 szobás) hogy a kislánynak legyen külön szobája, de azért veletek legyen.
Ha a te gyerekedről lenne szó, akkor is azt mondanád, hogy felesleges odaköltöztetni?
Isten mentse a pasikat ettől a nőtől!
Önző vagy, kérdező. Csak saját magadra gondolsz.
A többit már leírták előttem sokan, gondold hozzá.
Igen, hozzám jöhetne párom gyereke. Átmeneti kufirc-hiányba nem halt bele még senki. Szülés után is túléli mindenki azt a 6 hetet... mégsem mennek emiatt tönkre a kapcsolatok.
Na hát akkor szerintem:
A párod nem egy családcentrikus ember! (Ugye nem a gyerekek számával mérjük)
A gyerekek valószínű sehogy nincsenek nevelve, tehát akár ha odaköltözteti, sem lesz benne nagy köszönet. Tehát én erről az oldalról maximálisan megértelek. Ráadásul nem mindenki tudja más gyerekét sajátjaként nevelni, főleg egy 10 évest, akit ha addig nem neveltek, késő bánat.
Arról az oldalról viszont már egyáltalán nem értelek, hogy mégis mit vársz egy gyerekeket szanaszét potyogtató férfitől! Hogy megváltozik? Hogy Te állítod őt a minta apák sorába? Mert max egy gyereket fog neked is csinálni de 6. gyerekként gyerektartást már ne remélj tőle.
Nem azzal van itt baj, hogy csak egy kályha van.
A pali egy gyerekgyártó kisiparos, te meg nem vagy képes felfogni, hogy egy gyerekes pasi mellett te mindig is csak másodhegedűs lehetsz.
Tehát a pasid azért ne vegye magához a SAJÁT gyerekét, mert akkor téged nem tud elégszer meg....?!
Díszpéldánya vagy te a női nemnek, aranyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!