Nem merem a szuleimnek elmondani, hogy nem tetszik ez az egyetem sem, mert felek, hogy csalodnanak; de annyira kikeszit?
Bolcseszkaron vagyok, de nem megy. 2 nyelvem van felveve, es mar ott tartok, hogy egyik sem megy. Felszolit a tanar, es en csak ulok, es nezek ki a fejembol, mert nem ertem, nem tanultam elozoleg. A masik nyelvnel pedig 0 vagyok, a tobbiek sokkal tobbet es jobban tudnak, mint en.
A legnagyobb gond az, hogy otthagytam mar 1 egyetemet, mert az nem tetszett es erre akartam jonni.
Vizsgaimbol csupan 2 sikerult, szoval nem tudom, hogy lesz tovabb.
angolszakra pl fel sem vesznek ha nincs emelt szintüd belőle
vmi itt sántít!
Mar mondtam, elmondom meg1x NEM MAGYARORSZAGON tanulok! Szoval hiaba santit neked barmi.
LEhet felvenni masik nyelvet, de csak 2. evtol, es akkor 1.eves leszek , mig annal a nyelvnel, ami az fonyelvem, 2. eves.
Magyarul megegy evet ra kell huzzak
És nem érné meg inkább 1 évet ráhúzni, mint így szenvedni?
Így nem fog menni. Vagy kibuksz vagy otthagyod. Hát akkor inkább már a plusz egy év.
Ki a fenét izgat, hogy Mo. vagy nem Mo.? Kaptál választ!
Legyen vér a pucádban és állj a szüleid elé, s valld be: "Anya, apa! Hülye vagyok! Ez se megy! Ott akarom hagyni!"
De készülj fel az ebben a helyzetben teljesen ésszerű szülői reakcióra:
"Jól van, lányom-fiam. Akkor ennyi volt, vége. Kezdj el munkát keresni, a lézengésnek vége. Ha nem megy a tanulás, dolgoznod kell! S majd később, ha rájössz, hogy mit akarsz az élettől, majd jobban választasz, s talán a saját pénzedből jobban megbecsülöd a lehetőséget, hogy tanulhatsz és azt már nem fogod elcseszni"
mi a jobb, még 1 évet ráhúzni, vagy bukni az egészet? vegyél fel egy másik nyelvet az angol helyett jövőre.
Az arcodból pedig jelentősen vissza kéne venned, mert elég egyszerűnek tűnsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!