SE/DE/SZTE-ÁOK-os elsősök! Nektek eddig hogy tetszik az egyetem?
Neked mik a tapasztalataid?
Rám nem vonatkozik a kérdés, mert már nem elsős vagyok, de érdekel, hogy neked milyen volt az első hónap:D
Második: Jó, nyilván nem maradandó az első hónap benyomása :D Éppen azért azt kérdeztem, hogy EDDIG hogy tetszik, mégiscsak egy éles váltás a középsulihoz képest.
Első: A sejtbiosz nagyon szuper, Szeberényi professzor nagyon jó előadásokat tart és a szeminárium/gyakorlatvezetőt is nagyon szeretem :) És maga a tárgy is nagyon jó, bár nem nehéz belezavarodni, nagyon összetett dolog. Viszont az az igazság, hogy azt érzem, nem nagyon tudom átélni az előadásokat, ez főleg a kémiára igaz. Bár ehhez hozzájárul az is, hogy kémiából felvételiztem és nem tudtak eddig túl sok újat mondani. Egyedül a sejtbiosz és az orvosi kommunikáció (nagyon jó előadásokat tartanak a családorvosok!) az, amire beülök, és ott ragad a figyelmem, végig jegyzetelek és minden szóra figyelek. Biofizikából meg aztán lesz dolgom elég (a többiből is, de abból főleg)... A biometria meg... :D Na, azt a tárgyat nem nagyon tudom hová tenni. Mindenesetre beleadok mindent, majd meglátjuk, mire lesz elég.
Akkor tetszik, igaz? :) Én már nem is nagyon emlékszem, mi volt elsőben:D Mondjuk nem most volt:D
Első voltam.
Tetszik, bizony :) Remélem, így is marad :D Az első sejtbiosz zh-n is túl vagyunk, meg is vagyok elégedve az eredményével, de tudom, hogy ez még csak az ELSŐ volt, majd félévkor fogom szívni a fogamat eleget :D
A bulizós részét viszont eddig szinte teljesen kihagytam, nekem az időbeosztása ezeknek nem fekszik :D
Egy kicsit offolok most, ha nem haragszol: szerinted érdemes megvenni a Sobotta atlaszt? Rettentő drága, viszont a Szentágothai megvan itthon, megörököltem szülőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!