Szülők! Egy 16-17 éves lánynál mennyivel idősebb fiú férne még bele?
Persze tudom, több dologtól is függ, de azért mindenkinél van egy határ, amitől már akármilyen szófogadó lányról és akármilyen rendes fiúról van szó, nem örülne neki.
Csak kíváncsiságból kérdezem, én nem vagyok ilyen helyzetben, meg amúgy is én szoktam ilyen dolgokról is beszélni anyukámmal.:) Ő szerinte a kor nem feltétlenül fontos, csak az, hogy megbecsüljön, de ahogy kivettem a szavaiból, 25 évnél idősebb srác esetében már neccesebb lenne a dolog.:D
17/L
16 évesen a 20 éves fiút is soknak tartom, pedig nem a 4 évvel van bajom, hanem a két életkor egyszerűen ritkan egyezik..
18 évsen a 20-21 reális. 20 év felett pedig akár a 27-28 is lehet..tehát nem a korkülönbséggel van bajom, hanem azzal, hogy egy 16 éves éppen mit él meg (suli haverok, első szeelmek) és egy 25 éves pl mit, akkor döntöttük el, hogy házasodunk...és lassan gyereket akarunk..
Tehát nekem senki nem tudja bemagyarázni, hogy az a férfi aki 25-26 évesen egy 16 éveshez vonzódik parkapcsoat céljából, hogy azbnormális..
Persze szecpxuálisan vonzódhat hozzá..mert már nőnek néznek ki, hamvasok csinosak a 16 éesek..de gyerekek..
Az ismerősi körömben sokat beszélgettünk erről, az összes férfi azt vallotta hogy 20 alatt semmi értelme kezdeni a lanyokkal, mi 27 évesek vagyunk.. Esetleg temázni arról, hogx x tanár mit csinált..hát abból már kinőttünk
Szülőként is ezt gondolnám, és ezért nem ferne bele egy ilyen idős srác az ennyi idős lányomhoz..mert tudom mi lenne belőle nagy valószínűséggel
ha 30-on aluli a pasi, én tolerálnám, de azért 25 felett kicsit gyanakvóbb volnék. viszont sajna semmi jogalapom nem lenne rá, hogy a (még szerencsére csak 5 éves) lányomat tiltsam az idősebb pasiktól, mert 17 évesen 28 éves pasim volt, a lányom apjával pedig 19 évesen ismerkedtem meg. ő akkor volt 36. szóval jogosan lázadozhatna, ha tiltani próbálnám.
hozzáteszem, én hülye voltam, és egyik kapcsolat se lett volna nekem való, úgyhogy azért 10 évnél nagyobb korkülönbség esetén biztosan aggódnék. (én viszont nem tanulok a saját hibáimból: most 26 vagyok, és egy 47 évesért vagyok oda...)
18 évesen 25 éves fiúm volt, anyumnak egy rossz szava sem volt rá, mert amint megismerte, látta hogy rendes, intelligens srác, és van benne felelősségtudat, nagyon vigyázott rám. :)
mostanra oda jutottam hogy életem párja fél évvel fiatalabb nálam, viszont simán kinéz 5 évvel idősebbnek a valós koránál, sokan azt hitték hogy valami 30as muksóval vagyok, pedig még a 26-ot sem töltötte be. ennyit számít a tekintélyes kinézet és a nagy szakáll :)
engem meg mostanában 23nak néznek, sokak szemében első látásra valami nagyon gerontofil kapcsolat rajzolódik ki :D
egy 30-35 eves ferfi meg fiatal ember, es o van biologiailag/tarsadalmilag abban a helyzetben hogy erett az apasagra.
Nok eseteben ez mar 18-23 ev korul igy van.
Tehat szerintem epp az egykorusag az egeszsegtelen, es kell egy legalabb 5-7 ev korkulonbseg a ferfi javara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!