Meddig toleráljam, hogy a gyerekem egyszer úgynevezett vegetáriánus, majd nem eszi a gyümölcsöt, nem szereti a zöldséget és nagyjából semmit sem, csak édességet enne?
30-as
Velem megcsinálták ezt az ülj az asztalnál dolgot..(6 évesen)
1 hónapig mindennap ott ültem déltől este 6-ig
Konkrétan nem értettem mi baja édesanyámnak.. Miért erőlteti az evést
Azt hitte anyukám is, hogy finnyáskodok, pedig én csak nem voltam éhes.. Azt hitte makacskodok.. Persze, hogy makacskodtam hiszen nem akartam enni, mert nem kellett..mert nem voltam éhes..
Anyukám jól elvert, ezt sem értettem..
Aztan kerültem orvoshoz..
Vashiány, és szimpla étványtalanságom volt, én kaptam szerencsére olyan gyógyszert, ami használt 2 hét aatt olyan jó evő lettem hogy csak na..
Ezt csak azért írom, hogy értsd, nem fogod tudni megtörni ilyen módszerekkel, a gyerekek kitartóbbak, ha okuk van rá..
A hitét kell megdönteni, amiért nem akar enni...ehhez pedig úgy néz ki ti nem vagytok elegek, meg kell tanulnotok kezelni
47-es
Én vagyok a 30-as! :)
De akkor én is válaszolok. Szóval én egy szóval sem írtam, hogy meg kell verni. Írtam is, hogy közben beszélgetni kell vele, hogy nem büntetésnek vegye.
A te helyzeted meg eleve más, mert neked volt valami bajod.
De a kérdező leírta, hogy voltak már orvosnál és nem találtak ilyet, mint nálad, hogy pl. vashiány.
Nem kell félreértelmezni, amit leírtam. Én nem a te anyukád vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!